9060XT sistem toplama

emrealtunbey

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Öncelikle İtopya İncehesap gibi sitelerden hazır sistem almak istemiyorum. Daha doğrusu X bir siteden alacaktım ancak business kartlarda POS cihazları ödeme almıyormuş.
Kendim toplamış olduğum sistem:

• İşlemci: Ryzen 7500F.
  • Anakart: MSI Pro B840-P Wi-Fi
  • Ekran kartı: ASRock AMD Radeon RX9060 XT Challenger 16 GB OC.
  • Bellek: Patriot Viper Venom 16 GB DDR5 6000MHz CL30 X2.
  • SSD: Kingston 1TB NV3 GEN4x4.
  • Kasa: MSI MAG Force 120a B65.

Bu kısımda emin olamadığım tek bir bileşen bulunmakta. Anakart modeli tarafında kesin bir karar veremedim. ASUS Prime B650M-R, M-K veya Colorful Battle-AX B650M-Plus arasında kaldım. En son MSI Pro B840-PYI buldum. Başka bir fikir için şu an buradayım.
Topladığım sistemde render Photoshop gibi işlemler yapmayacağım. Günde 3 Max 4 saat oyun oynamak için kullanacağım. Oyunları da 2K Ultra ayarlarda oynamak gibi bir derdim yok sadece akıcı oyun oynamak istiyorum. Sistemin tamamı 43.500'e geliyor.

Cevap verip vaktini ayıran herkese şimdiden teşekkür ederim.

Öncelikle Hepsiburada ile 9 taksitle ekran kartını alabiliyorum. https://www.hepsiburada.com/asrock-...it-gaming-oyuncu-ekran-karti-pm-HBC0000918QHG

Dediğiniz mantıklı ancak 5060 Ti 16 GB versiyonları 3 bin civarında artış oluyor. Ve Hepsiburada tarafında almaya kalkıştığımız zaman 5 6 bin artış oluyor.

İlerleyen zamanlarda işlemci tarafında yükseltme yapmayı düşünüyorum. 9060xt ve 5060 Ti karşılaştırmalarında FPS değerlerinde 4 5 bini hak edecek bir artış göremedim.

Onun dışında anakart hakkında aklımda soru işareti vardı.

Yine de cevabınız için teşekkür ederim.

Tek tek taksit oluyorsa elle toplayın bence 43K 5060 Ti 16 GB sistem parası 9060XT F/P diye kullaniliyor sistemlerde bu F/P dışı.

Öncelikle Hepsiburada ile 9 taksitle ekran kartını alabiliyorum. https://www.hepsiburada.com/asrock-...it-gaming-oyuncu-ekran-karti-pm-HBC0000918QHG

Dediğiniz mantıklı ancak 5060 Ti 16 GB versiyonları 3 bin civarında artış oluyor. Ve Hepsiburada tarafında almaya kalkıştığımız zaman 5 6 bin artış oluyor.

İlerleyen zamanlarda işlemci tarafında yükseltme yapmayı düşünüyorum. 9060XT ve 5060 Ti karşılaştırmalarında FPS değerlerinde 4 5 bini hak edecek bir artış göremedim.

Onun dışında anakart hakkında aklımda soru işareti vardı.

Yine de cevabınız için teşekkür ederim.

İndirimle 2K kadar oluyor farkta taksitten emin değilim o anakart iyi değil bence B850 olsaymış bari.

Taksit yapan yerler yok doğru dürüst İtopya vatan belki vardır onlarda iyi değil sistem olarakta en azından anakartı

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı