9070 XT ekran kartlı sistem önerisi

Bütçe
60000

mustafa.ozturk

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, 9070 XT ekran kartlı sistem toplamayı düşünüyorum. Biraz bakındım ama tüm parçalar için hep daha iyi modeli var. 60k ya da dizilebiliyor, 90k ya da. Çok aşırıya kaçmadan ve ileride rahat upgrade yapabileceğim ve şu an da 2K oyunlarda sorun yaratmayacak en F/P sistem parçaları nedir acaba? Daha önce hiç sistem toplamadım. O yüzden bu parçaları ayrı ayrı aldığım taktirde Teknosa vs sistemi toplamada yardımcı oluyorlar mı ücreti dahilinde?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz yüksekse 5080'le kafa kafaya giden RX 7900 XTX Alınır. 9070 XT, 5070 Tİ Alternatifi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bütçeniz yüksekse 5080'le kafa kafaya giden RX 7900 XTX alınır. 9070 XT, 5070 Ti alternatifi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arada %50 civarı fiyat farkı var hocam. 9070 XT daha F/P olduğu için tercih ediyorum.

@bdxmrz hocam sizin de fikrinizi merak ediyorum.​

Tavsiyeler için teşekkürler hocam. Ben ek olarak şey sormak istiyorum mesela 7800X ne kadar uyumlu bu ekran kartıyla? veya 9700x, 9800x işlemcileri ne kadar daha iyi 7800x’ten? Bunu sormamın sebebi şu aslında her donanım için daha iyi bir parça önerisi var ne kadar upgrade yaparsak yapalım. Merak ettiğim ne kadar gerekli olduğu bu upgradein

Tavsiyeler için teşekkürler hocam. Ben ek olarak şey sormak istiyorum mesela 7800X ne kadar uyumlu bu ekran kartıyla? Veya 9700X, 9800X işlemcileri ne kadar daha iyi 7800X'ten? Bunu sormamın sebebi şu aslında her donanım için daha iyi bir parça önerisi var ne kadar upgrade yaparsak yapalım. Merak ettiğim ne kadar gerekli olduğu bu upgradein.

7800X diye işlemci bilmiyorum hocam 7800x3D mi demek istiyorsunuz?

7800X diye işlemci bilmiyorum hocam 7800x3D mi demek istiyorsunuz?
Evet hocam.

Bu iki işlemci için şunları merak ediyorum.
1) İkisi de 2K da oyun oynarken sorunsuz oynatır mı orta/üst grafiklerde
2) 9800x3d 700x3d'den %50 daha pahalı olmayı hakediyor mu?

Evet hocam.

1) İkisi de 2K da oyun oynarken sorunsuz oynatır mı orta/üst grafiklerde
2) 9800x3d 700x3d'den %50 daha pahalı olmayı hakediyor mu?
Bir de sizin öneriniz direkt 9700'müş. Bu işlemcinin yukarıda 2 sinden farkı ( artıları ve eksileri) nedir?

Evet hocam.

1) ikisi de 2K da oyun oynarken sorunsuz oynatır mı orta/üst grafiklerde.
2) 9800x3D 700x3D'den %50 daha pahalı olmayı hak ediyor mu?

Bir de sizin öneriniz direkt 9700'müş. Bu işlemcinin yukarıda 2'sinden farkı ( artıları ve eksileri) nedir?

Bütçeni geçmemeye çalıştım o yüzden 9700X önerdim. Eğer CS2 tarzı oyunlar oynamıyorsan 7800x3D almaya gerek yok.
1)9700X ve 7800x3D ikisi de üzmez 2K da oynatır.
2) bütçen varsa evet değer.

Bütçeni geçmemeye çalıştım o yüzden 9700X önerdim. Eğer CS2 tarzı oyunlar oynamıyorsan 7800x3D almaya gerek yok.
1)9700X ve 7800x3D ikisi de üzmez 2K da oynatır.
2) bütçen varsa evet değer.
Eyvallah hocam cevaplar için, f/p listeme ekledim ürünleri. Bir de f/p değil de çok daha uzun süre götürecek ve birbirleriyle en uyumlu 64 GB ramli sistem için önerilerin ne olur? Fiyat skalam karışık onun için araştırıyorum.

Eyvallah hocam cevaplar için, F/P listeme ekledim ürünleri. Bir de F/P değil de çok daha uzun süre götürecek ve birbirleriyle en uyumlu 64 GB RAM'li sistem için önerilerin ne olur? Fiyat skalam karışık onun için araştırıyorum.

Tam olarak bütçen nedir hocam? 64 GB RAM'li sistem değil de direkt 64 GB RAM atıyorum hazır sistem pek önermem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı