9070 XT ekran kartlı sistem önerisi

Bütçe
60000
Tam olarak bütçen nedir hocam? 64 GB RAM'li sistem değil de direkt 64 GB RAM atıyorum hazır sistem pek önermem.
80-90K bandında

80-90K bandında
Bir de şey sormak istiyorum. Ben şim 2x16 ram alsam. Daha sonra aynı 2x16 ramden yine alıp 64 GB'a çıkarsam dual çalışır mı?

Hocam başlıkta 60k yazıyor :D bütçeye göre sistem yapmıştım.
Yok haklısın hocam, benim fiyat skalam biraz farklı olduğu için. Başlıkta bütçe girilmesi gerekiyordu o yüzden 60K yazdım. Senin yazdığın ürünleri listeye ekledim f/p olarak alabilirim. Sadece meraktan 80-90 lara da çıkabilirim ve çıkarsam ne önerirsin merak ettim.

Peki 2K monitor için önerin var mı?

Bir de bu İtopya, ince hesap, Sinerji gibi sitelerin indirimleri veya kampanyaları gerçekten uygun oluyor mu? Beklemeye değer mi sence?

Monitör için ayırdığın bütçe nedir hocam?
Çok da uygun olmuyor. Bazı parçalar az daha ucuz oluyor bence bekleme her geçen gün bileşenlerin fiyatı artıyor tabii kendi kararın.

Monitör için ayırdığın bütçe nedir hocam?
Çok da uygun olmuyor. Bazı parçalar az daha ucuz oluyor bence bekleme her geçen gün bileşenlerin fiyatı artıyor tabii kendi kararın.
Tam aklımda bir bütçe yok. Bu sistem için 144 hz üstü 2k ekran önerisi için;
5K civarı ve 10 k civarı önerilerin neler olur. 10K dediğim mesela 12 14 K felan da olur.

Tam aklımda bir bütçe yok. Bu sistem için 144 hz üstü 2k ekran önerisi için;
5K civarı ve 10 k civarı önerilerin neler olur. 10K dediğim mesela 12 14 K felan da olur.

Eyvallah hocam tekrardan, listelerimi güncelledim eline sağlık.

Bütçeniz yüksekse 5080'le kafa kafaya giden RX 7900 XTX Alınır. 9070 XT, 5070 Tİ Alternatifi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunlara inanma hacı, birinci elden kullanıcı videoları dışında Youtube'da yer alan çoğu benchmark sahte.

7900XTX'in native performansta kafa atması için voltaj ayarlarını optimize etmek ve overclock yapmak lazım. Aksi durumda 140 FPS alırsın, bu tabii karta göre değişir.

Beast cyberpunk 2077.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı