mustafa.ozturk
Hectopat
Daha fazla
Google meet üzerinden konuşarak bir sepet oluşturabiliriz diye müsaitliğinizi merak ettim.Bu ne hocam? Pek bilmiyorum eğer müsaitsen diğer uygulamalardan yazabilirsin her yerde adım aynı.
Google Meet üzerinden konuşarak bir sepet oluşturabiliriz diye müsaitliğinizi merak ettim.
Tamamdır. Google Meet, Teams benzeri ekran paylaşımı yapabildiğin bir toplantı set etme web sitesi ve uygulaması. Sistem hazır olunca katılabilirsiniz toplantıya link üzerinden.Google Meet denilen uygulamayı ilk kez duydum o yüzden şaşırdımbence hazır sistem beklemen daha doğru olur. Ben bir sistem oluşturayım gelirim.
Tamamdır. Google Meet, Teams benzeri ekran paylaşımı yapabildiğin bir toplantı set etme web sitesi ve uygulaması. Sistem hazır olunca katılabilirsiniz toplantıya link üzerinden.
Bu sistem en f/p olanı bu özelliklerde sanırım. Teşekkürler. Hazır sistemler için İnceHesap, Sinerji, İtopya, GamingGen gibi sitelerden hangisini takip edeyim? Veya hangi yayıncılar güzel hazır sistem önerisi yapıyor?https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...-cl30-pvv516g60c30-ddr5-fiyati,774247849.html (2x)AMD Ryzen 7 7700 Sekiz Çekirdek 3.8 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 7700 Sekiz Çekirdek 3.8 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7700 Sekiz Çekirdek 3.8 GHz İşlemci özelliklerini incele, 8.749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.399,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Toplamda 62K. Bu aralar güzel hazır sistemler geliyor eğer zamanın kısıtlı değil ise onları da bekleyebilirsin.Thermalright Assassin X 120 Refined Hava Soğutucu
Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar.www.gaming.gen.tr
Bu sistem en F/P olanı bu özelliklerde sanırım. Teşekkürler. Hazır sistemler için İncehesap, Sinerji, İtopya, Gaming.Gen.TR gibi sitelerden hangisini takip edeyim? Veya hangi yayıncılar güzel hazır sistem önerisi yapıyor?
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...oenix-16gb-rtx5070ti-sistem-tavsiyesi-p-54492
Bu sistem nasıl mesela ve fiyattan kısmak için anakart olarak B650 kullanıyorlar hazır sistemlerde sanırım. B650 ne kadar iyi bir anakart ve ne kadar süre götürür?
700w psu olmaz.@efebatiin kral şu sistemi özelleştirdim de hem bu site hakkında bilgin var mı hem de sistem fiyatı nasıl?
Eki Görüntüle 2458965AMD 9700X-GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING OC 16GB-B650 DDR5-1TB-32 DDR5 Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 9700X-GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING OC 16GB-B650 DDR5-1TB-32 DDR5 Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com