9070 XT için PSU önerisi

@Andar Han hocam bir konuda 1350 ve 1650'likler daha iyidir demişte.

Yine aynı üreticinin biraz daha iyi bir platformu kullanılıyor ama kalite yönünden tüm D.F.X. serisi gayet iyi zaten ve 1200W da fazlasıyla yeterli.

Diğer durum konusunda ben de hemfikirim, Performance GD 600'de bir adet daha kablo olsa idare edilirdi belki de, tek kablo ve dönüştürücü ile 9070 XT besleme işine pek girmemek lazım.

D.F.X. 1200W modelinin uzunluğu fazla değil bu arada 140mm ki Performance GD ile aynı uzunlukta, 1350W ve 1650W modelleri ise 170mm.
 
Son düzenleme:
Diğer durum konusunda ben de hem fikirim, Performance GD 600'de bir adet daha kablo olsa idare edilirdi belki de, tek kablo ve dönüştürücü ile 9070 XT besleme işine pek girmemek lazım.
Aslında o bile kaldırır da hocam :D Dönüştürücü kısmı çok sıkıntı, SATA'dan falan çeviren şeylere asla güvenmem ben.
 
@The Man From E.A.R.T.H. @bluerr hocalarım ben yakın zamanda sistem güncelleme düşünüyordum ama DDR5 sisteme geçmek adına istemiştim ama bende i5 12400F var ve sanırım DDR5 destekliyor :D Anakartım ise MSI Pro B660M-A Wi-Fi.
9070 XT ve dün Enermax 1200W aldım. Hiç kasmadan DDR5 ram alıp, anakart ve işlemci güncellemesiz en azından 1-2 sene daha götürür mü sizce ?
 
@The Man From E.A.R.T.H. @bluerr hocalarım ben yakın zamanda sistem güncelleme düşünüyordum ama DDR5 sisteme geçmek adına istemiştim ama bende i5 12400F var ve sanırım DDR5 destekliyor :D anakartım ise MSI Pro B660M-A Wi-Fi.
9070 XT ve dün enermax 1200W aldım. Hiç kasmadan DDR5 RAM alıp, anakart ve işlemci güncellemesiz en azından 1-2 sene daha götürür mü sizce?

5600 ve 4070 Ti Super kullandım, her oyun mis gibi akıyordu. 12400F'in şu anlık yetmeyeceği oyun yok sayılır.
 
Peki DDR 5 Ram alıp kullanabilir miyim ? Anakartım ve işlemci kaç mhz'ye kadar destekliyor biliyor musunuz ?
MSI Pro B660M-A Wi-Fi
 

MSI PRO B660M-A WIFI DDR4 SOKET 1700 DDR4 4800 (OC) HDMI,DP PCI-E Gen 4,M.2 USB3.2 1x 2.5G LAN Wi-Fi 6 mATX Anakart​

Anakartın kesin D5 versiyonu mu?
Maalesef DDR4 müş 😔

O zaman şimdilik böyle devam edip ileride bi anakart işlemci ram değişikliği yapmam gerekecek. Tek seçenek bu kaldı galiba.

Dark Maxima V20 kullanıyorum internette de şöyle bir ibare var ; Geçelim diğer bir işlevsellik kısmına yani ekran kartına. Dediğimiz gibi Dark Maxima V20 modelinde ekran kartı kısmında dikey kullanım söz konusu. Bir aparat yardımıyla dikey kullanım yapabildiğiniz gibi 38 cm’e kadar ekran kartı kullanımına da izin veriliyor.
Ekran kartı da 313mm'miş galiba, sorunsuz sığacaktır değil mi ?
@The Man From E.A.R.T.H. kusura bakmayın zaman zaman bişeyler çıkıyor aklıma geldikçe de etiketlemem gerekiyor.

@bluerr Hocam Dell Oled'e kavuştum ama aşırı memnuniyetsiz kaldım maalesef. Ya düzgün ayar yapamadım ya da özellikle parlaklığının kısık olması beni uzaklaştırdı. Mavi sitede bir arkadaş baya yardımcı olmaya çalıştı ama ya ben yapamadım ya da onun anlattıkları benim için fayda etmedi.
 
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı