9070XT - 7500F sisteme kasa ve PSU önerisi

• Konuyu başlatan wreiX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 70

wreiX

Hectopat
Merhaba 9070XT ve 7500F'li bir sistem topluyorum sisteme kasa ve PSU önerisi lazım ikisi birliktede olur ayrı da olur fiyatı fazla abartmadan önerebilirseniz sevinirim.

9070XT yüksek ihtimalle ASUS Prime veya Gigabyte Gaming OC olucak.

Ben 750W yeterli diye düşünüyorum sizce yeterli mi?

Bu kasa aklıma yattı alınır mı?

Merhaba 9070XT ve 7500F'li bir sistem topluyorum sisteme kasa ve PSU önerisi lazım ikisi birliktede olur ayrı da olur fiyatı fazla abartmadan önerebilirseniz sevinirim.

9070XT yüksek ihtimalle ASUS Prime veya Gigabyte Gaming OC olucak.

Ben 750W yeterli diye düşünüyorum sizce yeterli mi?

Bu kasa aklıma yattı alınır mı?

Ben de sisteminde 750w kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim herkes neye göre 850w önerisi yapıyor onu da anlamıyorum. Bu arada ukalalık anlamında değil cehaletime verin birisi çıkıp desin ki şu şu sebeplerden dolayı 850w öneriyoruz ben de aydınlanmış olurum :)
Kasa olarak Mesh mi Balina kasaları mı tercih ediyorsunuz ? Ona göre filtreyi biraz daraltmış oluruz :)

Ben de sisteminde 750W kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim herkes neye göre 850W önerisi yapıyor onu da anlamıyorum. Bu arada ukalalık anlamında değil cehaletime verin birisi çıkıp desin ki şu şu sebeplerden dolayı 850W öneriyoruz ben de aydınlanmış olurum :)
Kasa olarak mesh mi balina kasaları mı tercih ediyorsunuz? Ona göre filtreyi biraz daraltmış oluruz :)

Kasa tipi hiç fark etmez.

Kasa tipi hiç fark etmez.
Hocam benim uzun bir masam var ve kasayı masanın üstüne koyuyorum çünkü 50 60k para verdiğimiz ürünün ayaklar altında durmasına çok sıcak bakamıyorum başımın üstünde yeri var misali :D

Bu 750w versiyonu

Bu da 850w

Ben bu aralar şu kasaları estetik olarak beğeniyorum ürün kalitesi olarak bir bilgim yok fakat segotep frisby tarzındaki markalarla sanırım aynı kalitede..

Mesh olarak da bunun harici bir şey düşünemiyorum :)

Hocam benim uzun bir masam var ve kasayı masanın üstüne koyuyorum çünkü 50 60k para verdiğimiz ürünün ayaklar altında durmasına çok sıcak bakamıyorum başımın üstünde yeri var misali :D

Bu 750W versiyonu.

Bu da 850W.

Ben bu aralar şu kasaları estetik olarak beğeniyorum ürün kalitesi olarak bir bilgim yok fakat segotep Frisby tarzındaki markalarla sanırım aynı kalitede.

Mesh olarak da bunun harici bir şey düşünemiyorum :)

Gamepower PSU'suz halde alınabilir bence onun dışında PSU'sunun Gold sertifikası hiç inandırıcı değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı