9070XT + 9800x3D için anakart önerisi

Genzonzi

Hectopat
Makaleler
1
Biraz önce gazla ASRock 9070XT, 9800x3D ve ASUS ROG STRIX B850-F siparişi vermiştim ama sonradan iptal ettim sakinleşmek adına. 13.500 TL anakart içni çok geldi açıkçası, ihtiyaç mı bilmiyorum.
Daha F/P önerilere açığım, Wi-Fi şart. Ricadır 4.5-5K'lık dandikleri önermeyin, bu sisteme en mantıklı olabilecek olanı önerirseniz sevinirim.

Biraz önce gazla ASRock 9070XT, 9800x3D ve ASUS ROG STRIX B850-F siparişi vermiştim ama sonradan iptal ettim sakinleşmek adına. 13.500 TL anakart içni çok geldi açıkçası, ihtiyaç mı bilmiyorum.
Daha F/P önerilere açığım, Wi-Fi şart. Ricadır 4.5-5K'lık dandikleri önermeyin, bu sisteme en mantıklı olabilecek olanı önerirseniz sevinirim.

Bütçe nedir?
https://www.akakce.com/anakart/en-u...-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,778720647.html o fiyata baba gibi canavar Aorus Elite var.

13.500 e rogu da alabilirim 6 taksit imkanıyla ama gerekli mi ?

ASUS TUF GAMING B850M-PLUS WIFI​

Bu model 9.000 TL amazonda, çok gerekli mi yani aradaki fark. Amacım o aslında yoksa zorlayıp rogda alırım.
Hayır almana gerek yok gereksiz pahalı, aynı paraya ondan kat be kat daha iyi olan X870 Aorus Elite modelini alabilirsin ama fiyatı senin için yüksek ise onada gerek yok.
Atılan Tüf modelini veya bunu alabilirsin:

Hayır almana gerek yok gereksiz pahalı, aynı paraya ondan kat be kat daha iyi olan X870 Aorus Elite modelini alabilirsin ama fiyatı senin için yüksek ise onada gerek yok.
Atılan Tüf modelini veya bunu alabilirsin:
Evet hocam X870 Aorus'un fiyatı çok iyiymiş ama işte taksit olmaması daha da sıkıntı ama benim ihtiyacım yok galiba. Sadece tak çalıştır, oyun oynayacağım vs.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı