9800x3D için anakart önerisi

Hocam Pro RS i bende inceledim de, STRIX'in VRM'leri ve ses kartı daha iyi ve ben USB4 kullanmayı düşünmüyorum pek açıkçası.

Hocam Blender render vs iş yüklerinde de kullanacağım.

Hocam skor tablosunu da görebilir miyiz?
Aorus B850m VRM 16 faz, ROG Strix VRM 14faz, Aorus serisi kartlar BIOS, donanım ve özellikler olarak AM5 platformunda lider konumdalar.
Bence Aorus Elite b850m al

Aorus B850M VRM 16 faz, ROG STRIX VRM 14faz, Aorus serisi kartlar BIOS, donanım ve özellikler olarak AM5 platformunda lider konumdalar.
Bence Aorus Elite B850M al.

Edit: Buymuş pardon

Faza neden taktınız hocam yüksek faz daha iyi demek değil ki kullanılan VRM'lerin kalitesi önemli burada yüksek olup kalitesiz olacağına düşük olup soğutması kaliteli olsun.

Hocam STRIX B850-A nın soğutması iyi bayağı. kart x870 ayarında özelliklere sahip diye zaten seçmiştim şimdi daha ucuz şeylere bakarken neyden kısmak iyidir kafam karıştı.

Aorus B850M VRM 16 faz, ROG STRIX VRM 14faz, Aorus serisi kartlar BIOS, donanım ve özellikler olarak AM5 platformunda lider konumdalar.
Bence Aorus Elite B850M al.

12faz 60a hocam.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Pardon ben ROG STRIX B650 ile karşılaştırmışım.
Ama yine de ekstra 2-3K vermeye değeceğıni sanmıyorum.

Hocam açıkçası benim için sadece ses kartı ve VRM çok önemli gerisi çok da önemli değil USB4 PCI-E5 falan. Yoksa X870 almayı düşünüyordum zaten. Kafam karıştı şimdi iyice.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı