9070XT sorunlu mu?

86509

Megapat
9070 XT kart almaya karar verdim. Sapphire ile ilgili birçok forumda sorunlar olduğunu yazmışlar. Diğer markalarla ilgili çok fazla şikayet göremedim. Bu markayla ilgili bir sorun mu var yoksa kart ile bir sorun mu var arada kaldım. Kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Alternatif kart olarak 5070'e yönelebilirim. Sadece oyun amaçlı kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
9070 XT kart almaya karar verdim. Sapphire ile ilgili birçok forumda sorunlar olduğunu yazmışlar. Diğer markalarla ilgili çok fazla şikayet göremedim. Bu markayla ilgili bir sorun mu var yoksa kart ile bir sorun mu var arada kaldım. Kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Alternatif kart olarak 5070'e yönelebilirim. Sadece oyun amaçlı kullanacağım.

Kartı yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum açılış ekranında siyah ekran vermesi ve oyunlarda WattMan hatasından başka problemle karşılaşmadım. (ASUS Prime modeli)

Uzun süre Sapphire markası kullanan arkadaşım oldu, bende bir süre kullandım ama herhangi bir sorun yoktu. Çok abartılıyor. Özellikle karalama yapılan bir dönemde bu kadar ciddiye almayın bence. İlla Sapphire almayacaksan, en ucuz başka 9070 XT varsa onu al. 5070'e düşmeye gerek yok. Kart zaten neredeyse sorunsuz. Yaşayacağın sorunları 5070'de de yaşayacaksın çünkü NVIDIA tarafında da şu an fazla sürücü problemleri var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı