@Smmmhunter dislike atma sebebiniz nedir? Patriot yerine, 600TL koyup G.Skill almak nereden bakarsanız bakın daha mantıklı
CL30 RAM yerine CL36 RAM öneriyorsunuz. Patriot kötü bir marka değil ki neden böyle bir şey yapılsın?
@Smmmhunter dislike atma sebebiniz nedir? Patriot yerine, 600TL koyup G.Skill almak nereden bakarsanız bakın daha mantıklı
Neyse hocam 6CL ile çok fark etmez zaten be kalite açısından önermiştim ama zaten değiştirmesenizde olur Patriot da güzel herkes kullanıyor, ama aynı fiyata bence bu kasayı alabilirsiniz, fanları Gamepower Galcia model ve fanlar Gamepower gibi bir marka için oldukça güzel fanlar:
![]()
GamePower Warcry Pulse 4x12Cm ARGB Fan Temperli Cam ATX Gaming Kasa
www.teknogenetik.com
Eski sistemimde aynı RAM in 5600mhz olanını almıştım ve 1 hafta içinde arıza vermişti o yüzden pek sıcak bakmıyorum ama belki sadece benim başıma gelmişte olabilirCL30 RAM yerine CL36 RAM öneriyorsunuz. Patriot kötü bir marka değil ki neden böyle bir şey yapılsın?
Eski sistemimde aynı RAM'in 5600MHz olanını almıştım ve 1 hafta içinde arıza vermişti o yüzden pek sıcak bakmıyorum ama belki sadece benim başıma gelmişte olabilir.
@miçobaba sistemin son halini tekrar liste olarak atarsanız tekrardan gözden geçireyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.