90k sistem toplamak

Son düzenleme:
Nereden kısılmış? Kasa harici hepsi iyi parçalar.

Ekran kartı hariç hepsi benim attığım sistemden düşük hocam, RAM'lerde sorunlu çıkabiliyor ama çok F/P ürünler bu bütçede önerilmez, SSD'nin zaten hızı bayağı kötü, geri kalan parçaları biliyorsunuzdur zaten.

Ekran kartı hariç hepsi benim attığım sistemden düşük hocam, RAM'lerde sorunlu çıkabiliyor ama çok F/P ürünler bu bütçede önerilmez, SSD'nin zaten hızı bayağı kötü, geri kalan parçaları biliyorsunuzdur zaten.
SSD hızına bakarak seçilmez, hangisi daha iyi daha kötü diye de sormadım. Dediğiniz gibi kötü parça yok.

Öyle bir şey demedim ki ben hocam. Bu paralarda gidip de PCI-e gen 3 SSD almak çok saçma olur. Neden 6000/7000 civarı okuma yazma hızları almak varken sizin attığınız SSD alınsın ki?
Uygun fiyatlı ve DRAm sahibi. Dediğiniz hızlardan bir ürün alsa kullanımda bir fark olacak mı? Olmayacak. Neden alsın?

Uygun fiyatlı ve DRAM sahibi. Dediğiniz hızlardan bir ürün alsa kullanımda bir fark olacak mı? Olmayacak. Neden alsın?

Arkadaşın attığı Exceria Pro SSD de DRAM sahibi ve PCI-e gen 4 bir SSD. Kullanımda bir fark olmayacağını nereden çıkardınız hocam? Diyelim ki arkadaş büyük boyutlarda bir dosya aktarımı yapacak, PCI-e gen 3 SSD gen 4 SSD'ye göre çok daha uzun sürede işi yapacaktır. Aradaki fiyat farkı 1000 TL iken PCI-e gen 3 SSD almak saçmalık olur.

Arkadaşın attığı Exceria Pro SSD de DRAM sahibi ve PCI-e gen 4 bir SSD. Kullanımda bir fark olmayacağını nereden çıkardınız hocam? Diyelim ki arkadaş büyük boyutlarda bir dosya aktarımı yapacak, PCI-e gen 3 SSD gen 4 SSD'ye göre çok daha uzun sürede işi yapacaktır. Aradaki fiyat farkı 1000 TL iken PCI-e gen 3 SSD almak saçmalık olur.

Kullanım amacı oyun. Aktaracağı büyük dosyadan en fazla 2 dakika kaybı olur gen 3 SSD ile. PSU, Anakart için laf etsen neyse de SSD için zorlama sebepleriniz komik. Siz gen 4 alırsınız. Aynı paraya da 5070 Ti sistem önerirsiniz😘

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı