90ların efsane araçları

2JZ'nin versiyonları var.

Makbul olanı, mavi kapaklı olanıdır.

Normalden daha büyük su kanallarına ve yağlama kanalına sahip olmasına borçlu tüm ününü.
GTE kodlu olan mı
bir de Hangisi daha dayanıklıydı hatırlamıyorum VVT-i lı olanı mı yoksa VVT-i sız mı

Aslında bir proje yapmayı düşünüyorum. Bir tane E36 Compact Hellrot renginde alıp Yürüyenini M3,içini-dışını kısaca komple E36 M3 yapsam olur mu. Aslında bunu yapmamdaki amaç BMW'nin prototip olarak ürettiği E36 M3 Compact'ı gerçek olarak yapmak.
Bir anda olmasını istemiyorum
Yavaş yavaş
toplamayı düşünüyorum

Aslında bir proje yapmayı düşünüyorum. Bir tane E36 compact hellrot renginde alıp yürüyenini m3, içini-dışını kısaca komple E36 M3 yapsam olur mu? Aslında bunu yapmamdaki amaç BMW'nin prototip olarak ürettiği E36 M3 Compact'ı gerçek olarak yapmak.
Bir anda olmasını istemiyorum.
Yavaş yavaş.
Toplamayı düşünüyorum.

Bence harika fikir Türkiye'de hem tek olur.

Aklıma Civic VTi derken BE 100 plaka siyah VTi geldi. Türkiye'ye giren ilk 3 VTi Hatchback'ten biriydi. Sahibi de 0 km'de almıştı. daha sonra 1999'da perte çıktı. 1997 ve 1998'de drag yarışlarına katılmış. hatta 2. olmuş. Şu anda 1 205 GTI,Tofaş,323ti Compact,Peugeot 5008'i var. Ve bu adamın Youtube kanalı var. Ayrıca Eski Car dergisi editörüdür.
umarım kimi demek istediğimi o kişiyi bilenler anlamıştır.
sanırım ilk VTi ı pert olan kişi herhalde o kişi ülkede
aslında adamın suçu yok

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı