90ların efsane araçları

Japon otomobilleri kaç tane amerikan otomobil şirketi batırdı sportif ve performansın birleşi midir japon.

Bir de üzerine initial D izlemem gerekir tekrardan.
R34 bana çok kaba geliyor nedense R32 çok daha hoşuma gidiyor. Bir aralar supralar çok hoş ve güzel geliyordu özellikle MK4 modeli ancak şu an MK2 ve MK3 modeli aşırı derece hoşuma gidiyor.
Heh iyi geldi aklıma lancer Evo 3 Evo X'e göre çok daha güzel bir araba bence.
Ben Full Japoncu çıktım bu arada.

R34, supra, nsx. 306, xsara ve 106, saxo vts-gti. Xantia activa, kendi klasmanını bile yaratır.

Fransız görüyorum arada fransız araçları biraz züppedir.
McLaren F1.
Toyota supra.
Nissan GTR r34.
Ferrari F335.

Arada İngiliz ve italyan görüyorüm.
Bir de üzerine initial D izlemem gerekir tekrardan.
R34 bana çok kaba geliyor nedense R32 çok daha hoşuma gidiyor. Bir aralar supralar çok hoş ve güzel geliyordu özellikle MK4 modeli ancak şu an MK2 ve MK3 modeli aşırı derece hoşuma gidiyor.
Heh iyi geldi aklıma lancer Evo 3 Evo X'e göre çok daha güzel bir araba bence.

R32 bence R34'ün hatlarını oluşturan bir denemeydi ama R34 daha çok tuttu.

R32 bence R34'ün hatlarını oluşturan bir denemeydi ama R34 daha çok tuttu.

R33 diye bir araç daha varmış üvey evlat muamelesi gören onu da unutmayalım bence. S13 S14 o arabalarda güzeldir ancak benim içimde bir R32 FC3s veya sprinter trueno kadar yer tutmuyor.

Renault 21 concorde.

Sizin favori modellerinize bakınca kendimi çok fakir ruhlu hissettim.

Fransız kusursuzluğudur renault un en sağlam aracıdır ve bu otomobil Japonya'da bile tuttu 2.0 litrelik Turbo'lu satıldı sanayi de hiçbir usta şanzımanın mantığını çözememiştir.
R33 diye bir araç daha varmış üvey evlat muamelesi gören onu da unutmayalım bence. S13 S14 o arabalarda güzeldir ancak benim içimde bir R32 FC3s veya sprinter trueno kadar yer tutmuyor.

Bence doğru R32'nin turuncu sinyalleri çok hoş.

Fransız görüyorum arada fransız araçları biraz züppedir.
Arada değil, çoğu onlardan oluşuyor zaten. Züppe mi bilemem, efsanedir orası kesin. Sıkıcı değillerdir ve yenilikçilerdir. Kaç araçta gördünüz mesela 106-Saxo çevikliğini? Kaç araçta gördünüz Xantia Activa'nın yol tutuşunu ve performansını? Bunları fiyat bakımından soruyorum. Yıllardır basit bir seri üretim aile aracı olan Activa rekoru elinde tutuyor mesela viraj konusunda. :D Porsche 997 GT3 bile onun arkasında kalıyor mesela.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunlar ulaşılabilir ve keyifli araçlar. Sıkıcılık ve işlevsizlik isteyen VW alsın. :D

Arada değil, çoğu onlardan oluşuyor zaten. Züppe mi bilemem, efsanedir orası kesin. Sıkıcı değillerdir ve yenilikçilerdir. Kaç araçta gördünüz mesela 106-saxo çevikliğini? Kaç araçta gördünüz xantia Activa'nın yol tutuşunu ve performansını?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunlar ulaşılabilir ve keyifli araçlar. Sıkıcılık ve işlevsizlik isteyen VW alsın. :D.

Usta fransızların bugüne kadar en iyi araçları bence de öyle.
Renault 21 concorde.

Sizin favori modellerinize bakınca kendimi çok fakir ruhlu hissettim.

Bir rakibi vardı İtalya'lı fiat tempra.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı