Anadol FW11 olarak görecektik o aracı aslında. Bence BX 4TC dışında esprisi olmayan bir araç. Yine de yerli olmasını dilerdim. Tasarla et, başkasına sat. Büyük ayıbımız bence.
Anadol FW11 olacak görecektik o aracı aslında. Bence BX 4TC dışında esprisi olmayan bir araç. Yine de yerli olmasını dilerdim. Tasarla et, başkasına sat. Büyük ayıbımız bence.
@Cengizci CLK GTR'ın tasarımcısının Türk olduğu ilgili bir veri bulamadım. AMG firmasının tasarımı olarak geçiyor, mühendisler arasında Türk olabilir ama tek bir kişinin tasarımı olacağını düşünmüyorum bu tarz bir aracın. Alman mühendisliği yine de.
@Cengizci CLK Gtr'ın tasarımcısının Türk olduğu ilgili bir veri bulamadım. Amg firmasının tasarımı olarak geçiyor, mühendisler arasında Türk olabilir ama tek bir kişinin tasarımı olacağını düşünmüyorum bu tarz bir aracın. Alman mühendisliği yine de.
@Cengizci CLK GTR'ın tasarımcısının Türk olduğu ilgili bir veri bulamadım. AMG firmasının tasarımı olarak geçiyor, mühendisler arasında Türk olabilir ama tek bir kişinin tasarımı olacağını düşünmüyorum bu tarz bir aracın. Alman mühendisliği yine de.