- Makaleler
- 10
Bunu unutmuşum. Ne kadar efsanedir bilemem ama bana Aston Martin sevdiren araba. Hem de hayatımda oynadığım en kötü yarış oyununa (M25 Racer) rağmen sevdirmişti. 
Eskiden aracın raconu vardı, şimdi köşe başı tutan keko tayfanın eline geçti ve tüm roconu da bununla birlikte öldü. Her gördüğümde lanet ediyorum ama siyah Şahin bana eskileri hatırlatır yine deZamanının delikanlısıydı. Şimdi kitlenin kurbanı oldu.Tofaş gören kaçıyor artık. Kendince onun da bir saygınlığı vardı ama bitirdiler.
Zamanının delikanlısıydı. Şimdi kitlenin kurbanı oldu.tofaş gören kaçıyor artık. Kendince onun da bir saygınlığı vardı ama bitirdiler.
@Cengizci Şahin'e göre onda sünger koltuklar vardı. Neredeyse bir Avrupa aracı gibiydi. 70'ler teknolojisini 90'larda yaşayan ülkemize yıldırım gibi düşmüştü bu ufak detaylar..
Hayret edilecek bir şey yok. Jeremy Clarkson'ın da dediği gibi; 4 teker ve bir direksiyon. Adam 20-25 sene sonra, 2018 yılında bile bu aracı hatırlamış ve lanet etmişti.6. sayfaya kadar Vectra yazan nasıl olmamış hayret.
Aynen usta ama koltuk rahatlığı şimdiki arabalarda yok.
Renault 19, zamanında polis ve makam arabası yerine kullanıldı. Yerine Megane'lar gelince kayboldular.
90'ların japon arabaları cidden çok güzeldi ama Mercedes W140 gibi bir modeli de unutmamak lazım. 90'lar denince direkt bu araç geliyor aklıma ki 2020'de bile sırıtmıyor şu tasarım.
Eki Görüntüle 690925
6. sayfaya kadar vectra yazan nasıl olmamış hayret.
E36.
Doğrudur, rahat ve konforlu araçlardır. Arjantin'de 1992 veya 1993 yılında en iyi araç seçilmiş idi. 19'lar megane'ların öncüsü olmuştur. Megane'ler çıktıktan sonra kaybolmuşlardır. Bu yıllarda, bu araçları görmek nadir. Caddelerde, en fazla 4-5 tane geçiyor. Mahalle'de bulsanız anca 1 tane.Renault 19 Şahin'lerin satışını bitiren araçtır.
Doğrudur, rahat ve konforlu araçlardır. Arjantin'de 1992 veya 1993 yılında en iyi araç seçilmiş idi. 19'lar Megane'ların öncüsü olmuştur. Megane'ler çıktıktan sonra kaybolmuşlardır. Bu yıllarda, bu araçları görmek nadir. Caddelerde, en fazla 4-5 tane geçiyor. Mahalle'de bulsanız anca 1 tane.
Nissan Skyline R33'de söylenmemiş sanırım. Tamam sokakta göremedik ama japon bebeklerini görünce insanın çekik gözlü olası geliyor vallahiçoğu kadından güzel
.
Eki Görüntüle 690931
Eskiden aracın raconu vardı, şimdi köşe başı tutan keko tayfanın eline geçti ve tüm roconu da bununla birlikte öldü. Her gördüğümde lanet ediyorum ama siyah Şahin bana eskileri hatırlatır yine de.
Zevk meselesi diyim kimse bozulmasınHayret edilecek bir şey yok. Jeremmy Clarkson'ın da dediği gibi; 4 teker ve bir direksiyon. Adam 20-25 sene sonra, 2018 yılında bile bu aracı hatırlamış ve lanet etmişti.
Fazlası da var ama siz denk gelmemişsiniz.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.