90ların efsane araçları

Zamanının delikanlısıydı. Şimdi kitlenin kurbanı oldu. Tofaş gören kaçıyor artık. Kendince onun da bir saygınlığı vardı ama bitirdiler.
Eskiden aracın raconu vardı, şimdi köşe başı tutan keko tayfanın eline geçti ve tüm roconu da bununla birlikte öldü. Her gördüğümde lanet ediyorum ama siyah Şahin bana eskileri hatırlatır yine de

Aynen usta ama koltuk rahatlığı şimdiki arabalarda yok.

6. sayfaya kadar Vectra yazan nasıl olmamış hayret.
Hayret edilecek bir şey yok. Jeremy Clarkson'ın da dediği gibi; 4 teker ve bir direksiyon. Adam 20-25 sene sonra, 2018 yılında bile bu aracı hatırlamış ve lanet etmişti.

Aynen usta ama koltuk rahatlığı şimdiki arabalarda yok.

Fazlası da var ama siz denk gelmemişsiniz.

Son düzenleme:
90'ların Japon arabaları cidden çok güzeldi ama Mercedes w140 gibi bir modeli de unutmamak lazım. 90'lar denince direkt bu araç geliyor aklıma ki 2020'de bile sırıtmıyor şu tasarım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Renault 19, zamanında polis ve makam arabası yerine kullanıldı. Yerine Megane'lar gelince kayboldular.

Renault 19 Şahin'lerin satışını bitiren araçtır.
90'ların japon arabaları cidden çok güzeldi ama Mercedes W140 gibi bir modeli de unutmamak lazım. 90'lar denince direkt bu araç geliyor aklıma ki 2020'de bile sırıtmıyor şu tasarım.

Eki Görüntüle 690925

W124 kasa nasıl unutulur 200E.
6. sayfaya kadar vectra yazan nasıl olmamış hayret.
E36.

Vectra a 1.8 gsı olacak tadından yenmez.

Renault 19 Şahin'lerin satışını bitiren araçtır.
Doğrudur, rahat ve konforlu araçlardır. Arjantin'de 1992 veya 1993 yılında en iyi araç seçilmiş idi. 19'lar megane'ların öncüsü olmuştur. Megane'ler çıktıktan sonra kaybolmuşlardır. Bu yıllarda, bu araçları görmek nadir. Caddelerde, en fazla 4-5 tane geçiyor. Mahalle'de bulsanız anca 1 tane.

Vallahi öyle usta 1.4 Euro motorlular çok satmıştı klimalı olması bile lükstü.
Nissan Skyline R33'de söylenmemiş sanırım. Tamam sokakta göremedik ama japon bebeklerini görünce insanın çekik gözlü olası geliyor vallahi çoğu kadından güzel .

Eki Görüntüle 690931

Genellikle bilinmez ya da seven yoktur ama r 34 hatlarını oluşturan araçtı.

Cengiz kurtoğlu açacan kısık ses o zaman tadı çıkar.

Zevk meselesi diyim kimse bozulmasın
Vectra'ya hiç bindiniz mi merak ettim. Yol tutuşu bugün bile aynı segmentte ki araçlarda yok.
Sağlamlığına değinmeye gerek bile duymuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…