90ların efsane araçları

Opel 90'lı yıllarda elektrik sorunu patlak vermişti otomobillerinde sonra psa grubuna satıldı.

Opel 90'lı yıllarda elektrik sorunu patlak vermişti otomobillerinde sonra PSA grubuna satıldı.
PSA grubuna çok yakın bir zamanda satıldı. 2017-2018 yıllarına kadar Amerikan GM tarafından üvey evlat olarak devam etti. Vectra B'nin kablo sorunları vardır mesela dediğiniz gibi. PSA'ya geçti de motor ve şanzıman görür oldu. Sütçü beygirlerini attı üzerinden.

Opel'in en iyi araçları Opel Corsa b astra g kasa ascona kadett tir.

Opel'in en iyi araçları Opel Corsa B Astra G kasa Ascona Kadett'tir.
Hocam benim doğru mesajlarımı neden düzenleyerek yanlış hale getiriyorsunuz? PSA'yı "Psa", Vectra B'yi "vectra b" yazmışsınız.

Bunları geçiyorum. Kadett'e saygı duyarım. Diğer modeller gerçekten boş.

90ların ateşli hatback fiat tipo.

Yok usta fikrimi söyledim kusura bakma.

Dosya Ekleri

• Fiat_tipo_f.jpg
    228,6 KB · Görüntüleme: 39
90'ların ateşli hatcback'i Fiat Tipo.

Yok usta fikrimi söyledim kusura bakma.
Hayır, fikrinize en ufak karşılık vermiyorum. Sadece yazım konusunda demiştim. Mesela Vectra B diyorum, alıntıladığınız mesajda "vectra b" yazıyorsunuz.

Geçenlerde 2.0 Tipo ile 150km kadar gazladık. 90'ları yaşadık resmen. İki 2.0 bir araya gelince şenlik olmuştu. Bayağı yol gittik öyle. Virajlarda zaten ortalıkta göremiyordum ama düzlükte iyi eşlik ediyordu.

Anladım usta sorun yok 2.0 tiponun bir de tek kapı olanları Türkiye'ye 10 adet gelmişti.

Anladım usta sorun yok 2.0Tipo'nun bir de tek kapı olanları Türkiye'ye 10 adet gelmişti.
LTD miydi bilemiyorum. Kırmızı ama güzel bir kırmızı araçtı. Benim araç 136HP, benimle birlikte gittiğine göre 2.0 olduğunu varsayıyorum. Yoksa imkanı yok bana eşlik edemezdi o Tipo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…