90'lı yıllardaki Command & Conquer benzer oyun

canerci

Kilopat
97-98 yıllarında oynadığım Command & Conquer tarzı çok güzel bir savaş & strateji oyunu vardı fakat oyunun adını sanını bir türlü hatırlıyamıyorum, bulamıyorum da. Onda da silo, radar vb. kurabiliyorduk fakat Command & Conquer değil kesinlikle (Comandos da değil). Eski bir oyun. Win98de oynardım. Age Of Empires 1 zamanlarıydı. Bilen, oynayan, hatırlayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi? Teşekkürler...

Red Alert derdim ama C&C değil diyorsunuz. Belki Tiberium serisinden bahsediyor olabilirsiniz. C&C'nin iki farklı serisi var çünkü. İsmini gördüğünüzde trink diye hatırlayacak gibiyseniz şu linkte üstte çıkan oyun görsellerini sola kaydırıp bakabilirsiniz.

Warhammer 40K: Dawn of War.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Önümüzdeki ay 3'ü çıkıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gerçi 97-98 demişsiniz benim hatırladığıma göre red alert 1 99 da plastation 1 için çıkmıştı PC'ye öncemi sonramı geldi bilemem.
Warhammer, Generals, Tiberium çok sonra çıktı.
Benim hatırladığım 97-98 yapımı oyunlar:
StarCraft
Age of Empires
Dark Reign: The Future of War, Red Alert 1'e mekanikleri çok benzemekte.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı