Bütçeyi artırıp bunu almanı öneririm.
![]()
KINGSTON Fury S Pro Gaming XL Mousepad
HyperX FURY S Profesyonel Oyun Mouse Pad'iwww.mediamarkt.com.tr
Hocam merhaba bu attığım mousepadler arasında sıralama yapar mısınız rica etsem 1-2-3 falan diye ben pek anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
1- KINGSTON Fury S Pro Gaming XL Mousepad
2- https://www.amazon.com.tr/HYPERX-FURY-MOUSE-SPEED-EDİTİON/dp/B07CZ8NRDD?th=1
3- Razer Gigantus V2 XXL Gaming Mouse Pad | ITOPYA
4- QP Hexa v2 XL 90x40 Mousepad
5- QP Honeycomb XL 90x40 Mousepad
Hocam burada en iyi seçenek 1. sıradaki öyle söyleyeyim. 2.sıradaki padi sakın almayın dünyadaki en kötü padlerden birisi olabilir. Çok yavaş, çamur gibi hissettiriyor. 3.sıradaki pad o kadar etmez kesinlikle bu fiyat o pad için çok fazla almayın.
1.sıradaki padin large boyutunu kullanıyorum bende ve kaliteli bir pad.
4 ve 5 padler hocam?
Hocam onları bilerek yazmadım Fury S Pro ile kıyaslamıyorum onları. 99 TL bütçede alınabilecek bir pad kötü demiyorum ancak bütçenizde varsa Fury S Pro alın.
Teşekkür şu an 299 TL Teknosa'da aynı 299 TL biraz pusuda beklesem 200-250 TL gibi fiyatlara alabilir miyim sizce acelem yok şu an SteelSeries ped var? Düşer mi o civarlara
SteelSeries almayın hocam Fury S Pro'dan iyi değil. SteelSeries padler iyi değil genel olarak zaten. 200-250 TL gibi bir fiyatlara Teknosa-MediaMarkt gibi yerlerde indirime gireceğini sanmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.