90x40 mouse pad önerisi

Porge'nin RGB desenli mouse Pad'i var. 90x40 onu düşünüyorum şu an da. Fiyatı bir tık pahalı sadece. Xrades'in RGB olan modeli 90x40 değil 80x30.

Bu seçim size kalmış. Dediğim gibi iki markada pişman etmez sizi.

Ben daha yeni Xrades'in düz siyah 90x40 modelini söyledim, dün geldi. Ben beğendim ürünü, yüzeyi güzel takılma falan yok. Masada kayma da yok. Hepsiburada kodu ve nays cashback ile 160 Liraya geldi bana.

İki yıldır kullanıyorum tavsiye ederim.
Bende kullanıyorum ama o fiyata onu almazdım.

Şuan elimde bir tane 80x30 xrades RGB bir model var. Birde 90x40 RGB siz porge sakuram var. Daha yeni rampage fury Z ile karşılaştırma yaptım ve fark cidden var. Normalde xrades porge den daha iyi deniyor ama RGB olunca kalite de düşüyor. Mesela RGB siz xrades vs RGB siz porge yaparsak xrades alır büyük ihtimal. Şuan bendeki RGB modeli pürüzlü bildiğin. Elimi sürünce zımpara hissi alıyorum. Zamanında RGB merakım için aldım şimdi gereksiz geliyor.

Anlattıklarım harici bir yararı olur mu bilmem ama hazır varken fotoğraflarını atayım.

Dosya Ekleri

• IMG_20230925_193610.jpg
    IMG_20230925_193610.jpg
    191,1 KB · Görüntüleme: 123
Bende kullanıyorum ama o fiyata onu almazdım.

Şuan elimde bir tane 80x30 xrades RGB bir model var. Birde 90x40 RGB siz porge sakuram var. Daha yeni rampage fury Z ile karşılaştırma yaptım ve fark cidden var. Normalde xrades porge den daha iyi deniyor ama RGB olunca kalite de düşüyor. Mesela RGB siz xrades vs RGB siz porge yaparsak xrades alır büyük ihtimal. Şuan bendeki RGB modeli pürüzlü bildiğin. Elimi sürünce zımpara hissi alıyorum. Zamanında RGB merakım için aldım şimdi gereksiz geliyor.

Anlattıklarım harici bir yararı olur mu bilmem ama hazır varken fotoğraflarını atayım.
Porge mouse pad önerir misin peki? 90x40 RGB modeli var almayı düşündüğüm. Firmaya sordum desenliler ile aynı yüzeye sahip dedi.

Porge mouse pad önerir misin peki? 90x40 RGB modeli var almayı düşündüğüm. Firmaya sordum desenliler ile aynı yüzeye sahip dedi.
Şuan porge kullanıyorum zaten. Tek şikayetçi olduğum nokta renk kalitesi. Görseldeki kadar iyi olmuyor renkler ama çoğu kişi için sıkıntı değil bu özellikle siyahsa. Ben beyaz ekosistem yaptığım için hoşuma gitmedi. Firmaya da pek güvenme derim neden RGB li ile RGB siz modelini aynı kaliteyken yakın fiyatlara satarsın ki? Bence benim xrades ten pek farkı yoktur ama RGB şartsa alabilirsin. Çok kötü bir şey değil.

Şuan porge kullanıyorum zaten. Tek şikayetçi olduğum nokta renk kalitesi. Görseldeki kadar iyi olmuyor renkler ama çoğu kişi için sıkıntı değil bu özellikle siyahsa. Ben beyaz ekosistem yaptığım için hoşuma gitmedi. Firmaya da pek güvenme derim neden RGB li ile RGB siz modelini aynı kaliteyken yakın fiyatlara satarsın ki? Bence benim xrades ten pek farkı yoktur ama RGB şartsa alabilirsin. Çok kötü bir şey değil.
RGB olan modeli 500 TL desenli modeli 290 TL şu an da. RGB olan modeli hem desenli hem de RGB ikisi birden yani. O yüzden o modeli almak istiyorum aslın da.

RGB olan modeli 500 TL desenli modeli 290 TL şu an da. RGB olan modeli hem desenli hem de RGB ikisi birden yani. O yüzden o modeli almak istiyorum aslın da.

Anladım fiyatına bakmadım hiç. Genelde böyle olur RGB yaparlar kaliteden kısarlar ama fiyat fazla ise durum değişebilir belki de kalitelidir. Gerçi aynı fiyatta illaki RGB'siz daha kaliteli vardır ama siz beni götürsün yeter ki hoş dursun RGB olsun diyorsanız alınır.

Fikrimi değiştirdim, 45x40 boyutların mouse pad bakıyorum. Speed ve Control arası bir mouse pad önerisi olan var mı? Yüzeyi pürüzsüz mouse rahat hareket edecek şekil de bir şey arıyorum. X-raypad Aqua Control 2 AC2 veya Blade X düşünüyorum , başka önerisi olan var mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı