Çözüldü 9100F ile kullanmak için ekran kartı önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ben o topladığım 9100F+1650 Super PC'de MSI Aero ITX kullanmıştım. Aşırı ısınan bir kart değil zaten. Bu tür markalar almak yerine MSI, ASUS tercih etmek daha mantıklı geliyor.

Yukarıda kullanan bir arkadaş darboğaz yaptığını belirtmiş. Eğer darboğaz oranı yüksek ise almanızı pek tavsiye etmem. 1650S ile darboğaz söz konusu ise RX 570 bakabilirsiniz.
Dendiği gibi GTA5 oyununda ciddi bir darboğaz var ama diğer oyunlarda önemli bir sorun göremedim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yukarıda kullanan bir arkadaş darboğaz yaptığını belirtmiş. Eğer darboğaz oranı yüksek ise almanızı pek tavsiye etmem. 1650S ile darboğaz söz konusu ise RX 570 bakabilirsiniz.

4,2 GHz Turbo ile çalışan bir işlemcinin 1660S bile ucu ucuna besleyeceğini düşüyorum. Colorful alacağım eğer tek alternatif RX 570 ise.

Phoenix almayın. Artık tek fanlı ekran kartı devri bitti. :)

Colorful iyidir. Yurt dışında popüler. kökü eskilere dayanan bir markadır.
Düşük TDP kartlar için hala ideal. Neye dayanarak tek fan devri bitti dediniz anlayamadım. 150W altı her kartı soğutabilir tek fan. Hele ki 100W altını hayli hayli. Bu kart için çift fan tamamen para tuzağı ya da kalitesiz firmaların soğutma kapasitesi yetersizliği nedeniyle 2 fanlı modeller var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı