Yazmıştım ama görmediyseniz yine yazayım. Colorful soğutma anlamında çok daha iyi bir kart. Ben şahsen onu öneririm. Phoenix model 75-78 derecelere kadar çıkabiliyor.
Yukarıda kullanan bir arkadaş darboğaz yaptığını belirtmiş. Eğer darboğaz oranı yüksek ise almanızı pek tavsiye etmem. 1650S ile darboğaz söz konusu ise RX 570 bakabilirsiniz.
MSI Nvidia Geforce GTX 1650 Aero ITX 4G OC 4GB 128Bit GDDR5 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Ben o topladığım 9100F+1650 Super PC'de MSI Aero ITX kullanmıştım. Aşırı ısınan bir kart değil zaten. Bu tür markalar almak yerine MSI, ASUS tercih etmek daha mantıklı geliyor.
Yukarıda kullanan bir arkadaş darboğaz yaptığını belirtmiş. Eğer darboğaz oranı yüksek ise almanızı pek tavsiye etmem. 1650S ile darboğaz söz konusu ise RX 570 bakabilirsiniz.
Düşük TDP kartlar için hala ideal. Neye dayanarak tek fan devri bitti dediniz anlayamadım. 150W altı her kartı soğutabilir tek fan. Hele ki 100W altını hayli hayli. Bu kart için çift fan tamamen para tuzağı ya da kalitesiz firmaların soğutma kapasitesi yetersizliği nedeniyle 2 fanlı modeller var.
Colorful iyi kart diye tahmin ediyorum, düşük güç tüketimli bir kart çift fanla gayet serin çalışacaktır, internette bir yerde incelemesi var sadece, o yüzden "tahmin ediyorum" dedim, alırsanız eğer bir inceleme de siz yaparsanız memnun olurum