92 OBP'li lisedeki ortam nasıldır?

Öncelikle selamlar. LGS'de 92 obli bir liseye gitmeyi düşünüyorum. Sizce lisedeki kişiler kavgacı tipler midir yoksa normal midir? 92 OBP düşük değil gibi geliyor.
Maalesef her zeki olan kişinin kişiliği düzgün olmuyor. Bir de 92 obp yapabilen birisinin serseri olma ihtimali yok. Ortamı çok da kötü olacağını düşünmüyorum ama illaki sıkıntılı tiplerle de karşılaşırsın olmazsa olmaz onlar.

Nereye gidersen git benim düşüncem sıkıntılı tipler, keko tiplerden illa ki göreceksin. Okulun OBP oranı bence iyi yani fakat buraya sadece hak ederek gerçekten çalışarak gelmiş insanlardan ziyade özel okuldan da çoğunlukla gelinebiliyor. Ondan dolayı gitmeden bilemezsin galiba.

fghjklşiyte işte yani böyle teşekkürler
Ben kendim 92 OBP ile girilen bir yerdeyim öncelikle fena değil yani kötü falan hayal ediyorsan değil onlarda senin gibi sınavı umursamamış veya az puanla kaçırmış insanlar çok fazla serseri keko tarzı tip yoktur olsa bile çok azınlıkta,YKS umursamayan tiplerde bir hayli olacaktır ama genel karakter ve ortam bakımından %90 düzgün bir yerdir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı