Lisedeki ortamım

Hani Z kuşağı diye laf atarlar ya işte bu yazı onunla alakalı. Biz Japonya değiliz ki okula telefon getirelim, bilinçli kullanalım. Eğitim öğretim ortamı olmayan bir yerde kim bir şey öğrenebilir? Yeni nesilin işi zor.

Japonya'nın da bizden çok bir farkı yok açıkçası ülke incell sapık dolu. Kızların etek altı fotoğrafları birbirini ifşalayan kızlar akran zorbalığı Türkiye'de olan ne varsa orada da aynı şekilde var. Fakat Türkiye'de iyi bir eğitim ortamının sağlanmadığı, velilerin öğretmenleri bezdiriği ve yetersiz torpilli öğretmenleri ortalıkta dolaştığı da bir gerçek. 40 50 kişilik sınıfta ders mers anlatımaz.

Son düzenleme:
Onlar gibi olmasını değil. Gerekirse maske taksın insanlarla takılsın. Aradan illa kafadar çıkar. Ot gibi durmaktan iyidir.

Hocam maske takacak kadar 2 yüzlü bir insan değilim beceremiyorum özümü seviyorum.

Arkadaşın yazdığını okurken aynı ben dedim. Anadolu lisesinde okudum. Daha fazla dayanamayıp açığa geçmiştim.

Hocam ben imam hatip mezunuyum kız erkek ayrıydı bizde liseye geçince karma oldu ya kızların o kibirli egoist ergen tavırlarınada alışamadım.

Yakında sınıfları değiştiriceklermiş zaten alandan dolayı bana şans dileyinde anormal bir sınıfa düşmem inşallah geçinebilirim. Yoksa hep asosyal birisi olacak gibi duruyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı