920MX FPS düşmesi Sorunu

`PlanB.W4SiLi.+

Centipat
Arkadaşlar bazı oyunlarda aşırı drop yiyyorum yani CS:GO, LOL falan oynuyorum drop girmiyor ama Fortnite, GTA 5, PUBG Mobile'de aşırı drop giriyor aslında drop girmediği zamanlar 50-60 FPS alıyorum ama aşırı drop giriyor sizce neden olabilir? Sistem özelliklerim Intel Core i5 4288 2.60GHz 4 GB RAM NVIDIA GeForce 920 MX 2 GB aslında RAM'im düşük, biliyorum haziran başı RAM alıp 8 GB yapacağım bilgisayarın içini falan da temizleyeceğim, soğutucu da alacağım ama bu yaptıklarımın faydası olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim önerim birazcık masraf olacak ama 8+8 alın yaklaşık 600TL oluyor ama laptopu satacakiken fazla fiyattan satarsınız :D.
Ama gözde görülürden fazla oyunlarda FPS ve artışı olacak.
anakartım 16 gb desteklemiyor desteklese 16 gb yapacam 8 gb destekliyor en yüksek bide 8 gb yaptıktan sonra az bişey overclock yapsam en fazla ne kadar fps artışı olur ramim 1600 mhz 1700 yapsam kaç fps artar

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı