920MX Valorant FPS sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

Quitahditale

Hectopat
Valorant'ta FPS'im oldukça düşük hatta bazen bağlantı hatası veriyor. Valorant'ın sitesindeyse 60 FPS alabileceğim yazıyor. Lütfen yardım edin.

Bilgisayarımın sistem özellikleri şunlar: GeForce 920MX, 2 GB ekran kartı, 4 GB DDR4 2133MHz RAM.(Kullanılabilir: 3.88) işlemci i3 6006U 1.99 GHz Turbo'yla 2.00GHz.

Oyunu GT920MX ile açtığınızdan emin olun. Oyun içi değerlerinizi MSI Afterburner uygulamasını kullanarak atar mısınız? Pil ayarlarından en yüksek performansa ayarlayın. Şarja bağlımı oynuyorsunuz oyunu?

Çok normal hem de fazla bile alıyorsunuz 940MX ekran kartı 12 GB RAM i7 6500U var RAM'im senden 8 GB fazla ekran kartım senden daha iyi işlemcim 3 kat daha iyi 60-70 FPS arası alıyorum.

Çok normal hem de fazla bile alıyorsunuz 940MX ekran kartı 12 GB RAM i7 6500U var RAM'im senden 8 GB fazla ekran kartım senden daha iyi işlemcim 3 kat daha iyi 60-70 FPS arası alıyorum.
Normal değil. Aynı ekran kartıyla R6 Siege'de 60-70 arası FPS alıyordum. Valorant ağır bir oyun değil arkadaşın sistemi gayet yeterli o oyun için. İşlemcisi ve RAM'i genel anlamda yeterli değil fakat bu oyun için yeterli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı