93 OBP iyi midir?

345291

Hectopat
93 OBP üniversite sınavında yeterli midir? Yani yetmez diyenler var. Beni geriye atar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kankam yaptığın sıralamaya göre değişir ilk 5 binin içinde olursan geri atar 40 binde olursan ileri atar. (örneklerim herhangi bir veriye dayanmıyor tahminimce öyle). Benim OBP 96.9 beni 5 bin kişi ileri atmıştı.

Kankam yaptığın sıralamaya göre değişir ilk 5 binin içinde olursan geri atar 40 binde olursan ileri atar. (örneklerim herhangi bir veriye dayanmıyor tahminimce öyle). Benim OBP 96.9 beni 5 bin kişi ileri atmıştı.
Şakamı yapıyorsun ? Nasıl o kadar ileri atsın ? Hangi sene yada ?
13.000'e girsem ne kadar fark eder? Şuan ben 11e geçiyorum . 9 ve 10 ortalamam ki hocaların sözlüyle puanımı düşürmesi var ve ona rağmen 88.5 ortalamam var . Bende tahmini 93 olur dedim . Özele geçeceğim zaten.

Son düzenleme:
Şakamı yapıyorsun ? Nasıl o kadar ileri atsın ? Hangi sene yada ?

13.000'e girsem ne kadar fark eder? Şuan ben 11e geçiyorum . 9 ve 10 ortalamam ki hocaların sözlüyle puanımı düşürmesi var ve ona rağmen 88.5 ortalamam var . Bende tahmini 93 olur dedim . Özele geçeceğim zaten.
Sayısal 73 k'dan 68 k'ya attı beni. 13000 sıralama yaparsan tahminimce seni 50-60 kişi geri atar. Tabi bu sınava da bağlı net bir şey söylemek mümkün değil.(2019)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı