93 saat oynandığı halde HOI4'te savaş kazanamamak

Kutty

Hectopat
Daha fazla  
Bir sürü videolar izledim ve 93 saat oyun sürem var ancak hala Almanya ile bir dünya savaşını bile kazanamıyorum. Özellikle şu son güncellemeden sonra kafam daha da karışmaya başladı. (bütün DLC'lere sahibim)

Makro kullanabilirsiniz. Örneğin oyundaki 2d butona otomatik tıklayan makro yazılabilir. Ben Lol oynarken kullanıyorum. Can çok azalınca tuşa basmayı unutsam da makro sayesinde tuşa basıyor :D.

Bir sürü videolar izledim ve 93 saat oyun sürem var ancak hala Almanya ile bir dünya savaşını bile kazanamıyorum. Özellikle şu son güncellemeden sonra kafam daha da karışmaya başladı. (bütün DLC'lere sahibim)
Ben Yunanistan'a saldırırken Kürtler ülkeyi alıyorlar. Almanya'yı 1 kere oynadım sanırım, onda da toplasan 1 yıl iktidar da kaldım :D
Oyunun savaş sistemi biraz zor. Zor değil ancak refleks, hız, çeviklik gerektiriyor. Ufak bir hatada tüm planların suya düşüyor. Alıştırma yapa yapa alışacaksınız artık. Başka yolu yok :/

Makro kullanabilirsiniz. Örneğin oyundaki 2d butona otomatik tıklayan makro yazılabilir. Ben Lol oynarken kullanıyorum. Can çok azalınca tuşa basmayı unutsam da makro sayesinde tuşa basıyor :D.
Oyunu kazanmak için herhangi bir tuşa basmaya gerek yok ki, strateji oyunu bu ?

Ezbere bir şeyler yapılan bir oyun değil.

Tek yapmanız gereken aynı şeyi denemeyip daha fazla zorlamak, başka yolu yok.

Oyunu kazanmak için herhangi bir tuşa basmaya gerek yok ki, strateji oyunu bu?

Ezbere bir şeyler yapılan bir oyun değil.

Tek yapmanız gereken aynı şeyi denemeyip daha fazla zorlamak, başka yolu yok.

Fransa'yı elimde medium tanklar varken bile bir türlü geçemiyorum kale gibi herif.

Fransa'yı elimde medium tanklar varken bile bir türlü geçemiyorum kale gibi herif.
Fransa'yı Almanya sınırından geçemezsiniz o imkansıza yakın. Hollanda ve Belçika üzerinden gireceksiniz Fransa'ya.

Fransa'yı around the maginot denilen focusla beraber ilhak edebilirsiniz veya iyi bir paraşütçü saldırısıyla, alman sınırından asla geçemezsiniz.
Asla değil, Heavy Tank + CAS ile geçilir fakat fantezi olur sadece.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı