9300 TL'ye RTX 3060 modeli önerisi

Güvenilirdir.
İsterseniz Amazon'dan alın. Hiç uğraştırmaz.

Biraz daha arttırıp https://www.akakce.com/ekran-karti/...2-8gb-256bit-gddr6-lhr-fiyati,1306055670.html alınabilir.
İndirimleri kovalayın.
Öncelikle teşekkürler hocam elimdeki 9300TL yi en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum dediğim gibi bu ASUS DUAL modelini RX6600'da kullandım muazzam soğutmaya sahip cidden acaba 9500 bandında düşebilir mi bütçem zorlansa 9800tl görebilir.

Şu an en ucuz 10300TL'ye var ama indirimde 9K'ya düşecektir:
Hocam teşekkür ederim 9300tl bütçem 9800TL bandında çıkabilir ek olarak 1080p oyuncusuyum işlemcim 11400F 3060Ti 2K kartı mı yoksa 1080p mi?

Öncelikle teşekkürler hocam elimdeki 9300TL'yi en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum dediğim gibi bu ASUS Dual modelini RX6600'da kullandım muazzam soğutmaya sahip cidden acaba 9500 bandında düşebilir mi bütçem zorlansa 9800TL görebilir.

Hocam teşekkür ederim 9300TL bütçem 9800TL bandında çıkabilir ek olarak 1080p oyuncusuyum işlemcim 11400F 3060 Ti 2K kartı mı yoksa 1080p mi?

Şu an 2K kartı ama yeni çıkacak oyunlarda 2K için yetmez 1080p kartı olacaktır.

Öncelikle teşekkürler hocam elimdeki 9300TL'yi en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum dediğim gibi bu ASUS Dual modelini RX6600'da kullandım muazzam soğutmaya sahip cidden acaba 9500 bandında düşebilir mi bütçem zorlansa 9800TL görebilir.

Düşer büyük ihtimalle. 9000 TL'lik üzmez güvenilirdir. Yorumlara bakabilirsiniz. Genelde dolandırıcılar -2000 fiyat biçerler.
Diğer arkadaşlar gibi indirimlerde RTX 3060 Ti zorlanması taraftarayım.
AMD'de sorun yaşamızsınız ama bu fiyat bandınde en iyisi AMD olacaktır.

Düşer büyük ihtimalle. 9000 TL'lik üzmez güvenilirdir. Yorumlara bakabilirsiniz. Genelde dolandırıcılar -2000 fiyat biçerler.
Diğer arkadaşlar gibi indirimlerde RTX 3060 Ti zorlanması taraftarayım.
AMD'de sorun yaşamızsınız ama bu fiyat bandınde en iyisi AMD olacaktır.
Hocam öneriniz için teşekkürler ve ek olarak AMD ile devam etme şansım var kartımda bir sorun olmadığı söyleniyor garanti kapsamınca.

Şu an 2K kartı ama yeni çıkacak oyunlarda 2K için yetmez 1080p kartı olacaktır.
Hocam RTX3060 alsam paradanda tasaruf etmek istiyorum aslında kalan paraylada birkaç planım var ek olarak AMD ile devam etme şansımda var dediğim gibi görüntü bozulmaları ile yolladım. İşlemci Ram SSD değişmiş şuan için 11400F ile RTX3060 uyumu 1080p icin daha iyi olur değil mi?

Evet hocam AMD ile sorun yaşadım fakat sizce ne olmuş olabilir? Sistem garantiye gitti ve puff işlemci ram ssd arızalı kart sağlam çıktı şimdi elime biraz para geçti sistem gelsin deneyecegim eğer sorun devam ederse RTX3060 alacağım.
Milyon tane sebep sayılabilir buna. Senin sorunlarını konularını ilk açtığından beri takip ettim. Bazı konularına da yazdım. İlk önce donanımsal bir sorun olabileceğini düşündüm lakin servise gönderdin ve sorun yok damgası yedi. Geriye sistemin diğer parçaları kartı tetikliyor sebebi kaldı. Bende de Şubat ayından beri 6600 XT var. Ne bir kere WattMan, ne bir kere siyah ekran aldım. Aynı işlemci var bende de. Dediğim gibi kartı tetikleyen bir şey olabilir o sistemde. Başka bir sistem ile denedin mi hiç? Çünkü serviste sorunsuz ve stabil bir sistem ile test ediliyor kartlar. Tabii AMD’de de bu tarz sorunlar yine daha fazla. Mimarisi çok sağlam olduğundan 6000 serisinde bu tarz sorunlar minimuma indi lakin yine de var. NVIDIA hala driver anlamında daha stabil.

Hocam öneriniz için teşekkürler ve ek olarak AMD ile devam etme şansım var kartımda bir sorun olmadığı söyleniyor garanti kapsamınca.

Hocam RTX3060 alsam paradanda tasaruf etmek istiyorum aslında kalan parayla da birkaç planım var ek olarak AMD ile devam etme şansımda var dediğim gibi görüntü bozulmaları ile yolladım. İşlemci RAM SSD değişmiş şu an için 11400F ile RTX3060 uyumu 1080p icin daha iyi olur değil mi?

O zaman 3060'ta alabilirsiniz hocam.

Milyon tane sebep sayılabilir buna. Senin sorunlarını konularını ilk açtığından beri takip ettim. Bazı konularına da yazdım. İlk önce donanımsal bir sorun olabileceğini düşündüm lakin servise gönderdin ve sorun yok damgası yedi. Geriye sistemin diğer parçaları kartı tetikliyor sebebi kaldı. Bende de Şubat ayından beri 6600 XT var. Ne bir kere WattMan, ne bir kere siyah ekran aldım. Aynı işlemci var bende de. Dediğim gibi kartı tetikleyen bir şey olabilir o sistemde. Başka bir sistem ile denedin mi hiç? Çünkü serviste sorunsuz ve stabil bir sistem ile test ediliyor kartlar. Tabii AMD’de de bu tarz sorunlar yine daha fazla. Mimarisi çok sağlam olduğundan 6000 serisinde bu tarz sorunlar minimuma indi lakin yine de var. NVIDIA hala driver anlamında daha stabil.
Hocam serviste İşlemci Ram ve SSD arızalı çıkmış dediğim gibi AMD devam edebilirim ama birdaha olursa diye 3060 arayışındayım.

Hocam serviste İşlemci Ram ve SSD arızalı çıkmış dediğim gibi AMD devam edebilirim ama birdaha olursa diye 3060 arayışındayım.
Senin tercihin. Konunun başında da dediğim gibi 3060’a daha çok 8K civarı bütçede bak. 9-10K civarı bütçede 3060 Ti bakmak daha sağlıklı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı