Bilgisayarım Grundig GNB1574 laptop. 1 ay önce şarj olmamaya başladı tamire götürdük elime geldiğinde laptopta herhangi bir oyunu açınca bir süre sonra mavi ekran hatası vermeye başladı. Tamire vermeden mavi ekran hatası hiç almıyordum, ne yapabilirim?
Bilgisayarımda oyun oynarken mavi ekran almaya başladım. WinDbg'den dump dosyalarıma bakacakken "the debugging session could not be started: Access to the path is denied" hatası aldım, çözemedim de. Siz kontrol ederseniz sevinirim. dump.rar
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
En günceli sildikten sonra stabil sürümü kurdum oyundayken bir sıkıntı olmadı bu sefer oyunda değilken hata aldım.https://drive.google.com/file/d/1-RMN9qDr_CDqUn0dJ8xzcIFJJh-HcOJy/view?usp=sharing