930M Sistemde bir anda görüntü bozuldu

Kokeon

Yoctopat
Daha fazla  
Ekran kartı
Nvidia Geforce 930M
İşlemci
i5-6200U
Merhaba. Bugün Valorant oynarken seçim ekranında hafif takılmalar oldu ve sonrasında bir anda NVIDIA 930M ekran kartımın verdiği görüntü bu hale geldi:

399FD63B-5310-4E07-AF87-FEB9AD618EB7.jpeg

NVIDIA GeForce panelde de görüntü bu halde:

FA5B3A6E-3A53-4A82-9EEA-0B4873D1DCDA.jpeg

DDU ile önce NVIDIA'yı sonrasında Intel'i silerek eski sürümlerini yükledim. Hiçbir değişiklik olmadı. Entegre ekran kartında bir problem yok. Sıkıntı 930M'de. Sorun tahmini olarak nedir? Yazılımsal olarak yapabileceğim bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bugün Valorant oynarken seçim ekranında hafif takılmalar oldu ve sonrasında bir anda NVIDIA 930M ekran kartımın verdiği görüntü bu hale geldi:

Eki Görüntüle 1470536

Eki Görüntüle 1470537

DDU ile önce NVIDIA'yı sonrasında Intel'i silerek eski sürümlerini yükledim. Hiçbir değişiklik olmadı. Entegre ekran kartında bir problem yok. Sıkıntı 930M'de. Sorun tahmini olarak nedir? Yazılımsal olarak yapabileceğim bir şey var mı?

Sorunun yazılımsal olmadığını garanti edebilirim bu aralar donanımsal ekran kartı arızaları pik yaptı değişik bir şekilde.

Eki Görüntüle 1470536

Eki Görüntüle 1470537

Ya VRAM hatası ya da soğuk lehim. Her türlü teknik servis yolu gözükmüş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı