930MX'li sistemde Batman Arkham Knight kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Rsmefaw

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8 GB RAM
Ekran kartı
Geforce 930MX
İşlemci
i5 7200U
Sistemim sistem gereksinimlerini çok rahat kaldırıyor. Oyun da eski bir oyun. Fakat sabit 30 FPS bile alamıyorum en düşük ayarlarda. 10-15 FPS falan veriyor. Nasıl çözerim bu sorunu?

Ekran kartınız GT serisinden 900'lerden bir kartın (Eğer yanlış hatırlamıyorsam.) yeniden satışa sunulması için değiştirildiği isim hocam. Zaten Arkham Knight'ın grafikleri yüksek. O ekran kartı ile oynamanız zor. Gta 5'de orta ayarlarda 30-40 FPS alırsınız ama giriş seviye bir ekran kartı olduğu için Batman'i oynamanız zor.

Ekran kartınız GT serisinden 900'lerden bir kartın (Eğer yanlış hatırlamıyorsam.) yeniden satışa sunulması için değiştirildiği isim hocam. Zaten Arkham Knight'ın grafikleri yüksek. O ekran kartı ile oynamanız zor. Gta 5'de orta ayarlarda 30-40 FPS alırsınız ama giriş seviye bir ekran kartı olduğu için Batman'i oynamanız zor.
İki oyunda aynı yıl çıktı ama. Düşük ayarlarda bile stabil 30 FPS alamıyorum.

İki oyun da aynı yıl çıktı ama. Düşük ayarlarda bile stabil 30 FPS alamıyorum.
Kartı biraz araştırmıştım zaten önceden herkes çoğunlukla iş için diyordu. Oyun oynarsınız ama Batman gibi yüksek grafikli bir oyun için zor. Diğer oyunlarını rahat oynarsınız ama Origins, Arkham Asylum ve Arkham City. Eğer tekrar bakarsanız Arkham knight 2015'te Gta 5'ten 2 yıl sonra çıkmış.

Sistemim sistem gereksinimlerini çok rahat kaldırıyor.

Oyun en az GTX 660 istiyor. 930MX sistem gereksinimlerini bırakın rahat kaldırmayı, minimum gereksinimin altında kalıyor.

Aşağıdaki 940MX performansı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyundaki ayarların ekran görüntüsünü paylaşın bakalım.

Ama sistemim karşılıyor minimum gereksinimleri.

Karşılamıyor. 930MX minimum gereksinimlerin altında. Bunu yukarıda da belirttim.

Arkham Knight.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı