Hocam Tekirdağ nerede Manisa nerede Allah aşkına nüfusları bile yakın değil. Manisa çok sıkışık bir şehir tabii arkadaşın gideceği okulun oralar rahat.
Okulun bulunduğu ilçenin nüfusu 250 bin, benim bulunduğum ilçe ise 300 bin, ayrıca otobüsle dönerken bindiğim numara başka ilçeye bile gidiyor güzergahı çok geniş.
Ayrıca hem İstanbul'a hem de merkez ilçeye sınır bir yer o yüzden oradan gelenler de olabiliyor.
Okulun bulunduğu ilçenin nüfusu 250 bin, benim bulunduğum ilçe ise 300 bin, ayrıca otobüsle dönerken bindiğim numara başka ilçeye bile gidiyor güzergahı çok geniş.
Çorlu değil ben mahalle olarak hesapladım. Siz ilçenin nüfuzunu söylediniz 250 bin diye bende o rakamdan daha yukarı dedim okulun bulunduğu yerler. Sizin okulunuz ilçe de arkadaşın okulu şehrin göbeğinde ya da sizin okulunuz da şehirin göbeğinde de ben mi yanlış anladım ? hala yorum yapmanız bile beni güldürüyor?
Çorlu değil ben mahalle olarak hesapladım. Siz ilçenin nüfuzunu söylediniz 250 bin diye bende o rakamdan daha yukarı dedim okulun bulunduğu yerler. Sizin okulunuz ilçe de arkadaşın okulu şehrin göbeğinde ya da sizin okulunuz da şehirin göbeğinde de ben mi yanlış anladım? Hala yorum yapmanız bile beni güldürüyor?