94.5 ortalama ile Halit Görgülü Anadolu lisesine gidilebilir mi?

Ne Çorum'u arkadaşım çorlu diyoruz Çorum diyorsun.

Ya yanlış söylemişim orayı da büyükşehir ile ilçenin otobüslerine ayrı kooperatifler bakıyor Manisa'da sizin de öyle olması lazım o yüzden sizin boş olabilir diye düşündüm. Tabii büyükşehir olmayan bir yerde nasıl bilmiyorum.

Ya yanlış söylemişim orayı da büyükşehir ile ilçenin otobüslerine ayrı kooperatifler bakıyor Manisa'da sizin de öyle olması lazım o yüzden sizin boş olabilir diye düşündüm.
Aynı diye biliyorum otobüsler hakkında bayağı bilgim var (buradakiler için) ama ben 5'te kalkıp saat 6 da ilk sefere bindiğim için boş yoksa gerçekten dolu oluyor.

Aynı diye biliyorum otobüsler hakkında bayağı bilgim var (buradakiler için) ama ben 5'te kalkıp saat 6 da ilk sefere bindiğim için boş yoksa gerçekten dolu oluyor.
Tamam da büyükşehir otobüsleri çok farklı büyükşehir olmayan şehirlerin çok farklı diye biliyorum ben sen kafamızı karıştırdın.

Büyükşehirlerin otobüsleri birbirine benziyor büyükşehir olmayan şehirlerde otobüsler kimbilir nasıl.

Merkez otobüsleri farklı evet markasını bilmediğim bir şey ve çok kısalar, ama buradakiler Mercedes ve uzun oluyolar.

İşin garip tarafı her şehir büyükşehir sanıyordum ben değilmiş.

Çok nadirde olsa İstanbul'dan arakladığımız körüklü sarı otobüsler de oluyor ama

İşin garip tarafı her şehir büyükşehir sanıyordum ben değilmiş.
Avrupa'daki tek büyükşehir Tekirdağ aslında (İstanbul hariç).
(Tüm akdeniz, denize sahili olan tüm ege bölgesi diyebiliriz).
Ayrıca ne güzel yeni bir şey öğrenmiş oldunuz

Merkez otobüsleri farklı evet markasını bilmediğim bir şey ve çok kısalar, ama buradakiler Mercedes ve uzun oluyolar.
Tamam işte Manisa otobüsleri çok küçük ve isuzu ya da Manulaş sizin şehirle alakası yok burada sanki Manisa'da ben yaşamıyorum da siz yaşıyormuşsunuz gibi anlatıyorsunuz ya ona kızdım ben. Hayır bir an başka şehirde okul okudum herhalde dedim Manisa'nın ara otobüsleri istasyondan boş geçer ama garajdan dolu geçer onu öğrenmeye çalışıyorum sabahtır sen bana müdahil oluyorsun.

Avrupa'daki tek büyükşehir Tekirdağ aslında (İstanbul hariç).
(Tüm akdeniz, denize sahili olan tüm ege bölgesi diyebiliriz).
Ayrıca ne güzel yeni bir şey öğrenmiş oldunuz
Gece yarısı 00.30 da gelen bilgi hayatım boyunca unutmam artık.

Isuzu bizde de var az binilen birkaç numarada gerçekten küçük ve kötü oluyorlar haklısınız.
Bende yanlış yaptım sanki her yer buradaki gibiymiş gibi konuştum kusura bakmayın.

Isuzu bizde de var az binilen birkaç numarada gerçekten küçük ve kötü oluyorlar haklısınız.
Bende yanlış yaptım sanki her yer buradaki gibiymiş gibi konuştum kusura bakmayın.
Yani bunu erken anlasaydınız yarım saat daha fazla uyku uyuyacaktım. Muhtemelen konu sahibi yattı bile biz burada Çorlu ve Çorumu tartışıyoruz.

Hayır adamı da korkuttuk tutuşmayın diye.

Yani bunu erken anlasaydınız yarım saat daha fazla uyku uyuyacaktım. Muhtemelen konu sahibi yattı bile biz burada Çorlu ve Çorumu tartışıyoruz.

Hayır adamı da korkuttuk tutuşmayın diye.
Umarım uyurken aklınıza otobüsler gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…