94 kilo birisi nasıl zayıflayabilir?

swardark31

Centipat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle herkese kilom 94 boyum 181-182 ve yaşım da 16, boyuma ve yaşıma göre kilom fazla bir an önce zayıflamak ve fit olmak istiyorum hedefimdeki kilo 65-75 arası bir an önce nasıl hızlıca zayıflayabilirim? Çünkü 1 ay sonra ve 9 ay sonra olmak üzere yurt dışına gideceğim ve orada insanların bana kötü gözle bakmalarını istemiyorum. Bunun için diyet programı olsun ve egzersiz programı elinizden ne gelirse yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim farklı bir önerim bence bu sporu 9 Ay'a yayman derilerinin sarkmamasi için.

Anladım bu noktada spor salonuna gideceğim zaten 1 ay sonra. Peki şimdiden yapmamı veya başlamamı önerdiğin bir program veya diyet var mı?

^^ Önerilerinizi, programlarınız bekliyorum.

Belirli şeyleri yemeyeceksin ağır karbonhidrat tüketmeyeceksin düzenli olarak günlük 5000 adım ++ bunları ara öğünle destekleyeceksin aç karna yürüyüş yaparsan da sabahları kahve ile beraber büyük faydası dokunur. Tok tutan besinler tüket özellikle yulafa alış omlet olarak yapabilirsin ekmek tüketme yağlı ağır soslu beslenme garnitürlü yiyecekler tüket tavuk pilav kavurma- et sote tavuk sote pilav her zaman dengele. Pilavı da biraz da olsa azaltabilirsin gün içinde enerjin biraz fark eder ama kilo vermene yardımcı olacaktır. Salataya yulafa ve ekmeği kesmeye alış. Tok tutan besinler tüket bol bol su iç.

Anladım bu noktada spor salonuna gideceğim zaten 1 ay sonra. Peki şimdiden yapmamı veya başlamamı önerdiğin bir program veya diyet var mı?

^^ Önerilerinizi, programlarınız bekliyorum.

Karb alımını düşük tutucaksin beyaz ekmektir tatlıdır şekerdir abur cubur Fast fooddur Full kesiceksin yağ ve karb alımına dikkat edeceksin protein ağırlıklı beslenip spor ve kardio ile hem zayıflar hem de güzel bir görünüş elde edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…