Çözüldü 9400 GT mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 7

566156

Kilopat
Makaleler
19
RAM
4GB (2x2) DDR2 800MHz RAM
SSD veya HDD modeli
500GB 7200RPM SATA 2 HDD
Ekran kartı
NVIDIA GeForce 9400 GT
Anakart
GIGABYTE GA-G31M-ES2L rev 2.0
İşlemci
Intel Pentium Dual-Core E5400 2.70GHz
Arkadaşlar bilgisayarımı her açtığım zaman mavi ekran veriyor, 2 kere açmak zorunda kalıyorum. Bazen bilgisayar bir anda kapanıp mavi ekran veriyor. Sebebi nedir? GPU Z ekran görüntüsünü ve minidump dosyasını bırakıyorum.

Minidump dosyası:

GPU Z:

Dosya Ekleri

• ekrankarti.PNG
    ekrankarti.PNG
    34,5 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ekran kartı bozuk olabilir mi?
Ekran kartını söküp anakart'tan görüntü almayı deneyin.
Anakarttan görüntü alamıyorum. Driver yüklü olduğu halde. Normalde alabiliyordum. Uzun süredir 9400 GT'yi kullanıyorum.

Hocam anakarttan görüntü alabildim sonunda. 9400 GT ekran kartı maalesef kullanılamaz durumda artık. Moderatörler konuyu kilitleyebilir.

Çözüm: anakarttan görüntü alamama sebebim VGA kablosunu iyi takamamamdan kaynaklıymış. Görüntü veriyor. Ekran kartının da kısa devre yaptığını öğrendim.
Ekran kartı bozuk olabilir mi?
Ekran kartını söküp anakart'tan görüntü almayı deneyin.
Anakarttan görüntü alamıyorum. Driver yüklü olduğu halde. Normalde alabiliyordum. Uzun süredir 9400 GT'yi kullanıyorum.

Hocam anakarttan görüntü alabildim sonunda. 9400 GT ekran kartı maalesef kullanılamaz durumda artık. Moderatörler konuyu kilitleyebilir.

Çözüm: anakarttan görüntü alamama sebebim VGA kablosunu iyi takamamamdan kaynaklıymış. Görüntü veriyor. Ekran kartının da kısa devre yaptığını öğrendim.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı