- Makaleler
- 149
Selam, uzun süredir kullandığım bir sistem var. Şimdi anlatıcağım: öncelikle sistem açılırken normal şekilde buzzer "bip" yapıyor açılıyor ve sorunsuz çalışıyor fakat 1-2 haftadır görüntü gelmemeler falan başladı. Düzgünce çalışmıyor, buzzer ötmüyor.
Sistem özellikleri:
Eski bir kasa evet, şimdi buraya kadar okuduysanız teşekkürler. Sistemi RAM ve tüm parçalarını denedim, hepsi sorunsuz ama kendi anakartıma takınca çalışmıyor, bazen çalışıyor.
Sorunun anakart temelli olduğunu düşünüyorum, tüm parçalar sorunsuz çünkü. Sizce anakart değişimi yapmalı mı, yoksa bir bildiğiniz var mı?
Çözüm:
Anakart üstünde buzzer çalışınca bip yapıyor görüntü gelmediği zaman bip yapmıyordu.
Anakart değişimi ile monitör test edildi.
Sorun anakart üstünde bulundu ve değişim yapıldı.
Sistem özellikleri:
- Foxconn G31MXP Series anakart (Lga 775)
- 4 GB Kingston DDR2 RAM.
- 240 GB SSD.
- 9400 GT Palit ekran kartı.
- 400W PSU.
- 1 adet DVD okuyucu.
- Intel Pentium E5200 (Dual core CPU).
Eski bir kasa evet, şimdi buraya kadar okuduysanız teşekkürler. Sistemi RAM ve tüm parçalarını denedim, hepsi sorunsuz ama kendi anakartıma takınca çalışmıyor, bazen çalışıyor.
Sorunun anakart temelli olduğunu düşünüyorum, tüm parçalar sorunsuz çünkü. Sizce anakart değişimi yapmalı mı, yoksa bir bildiğiniz var mı?
Çözüm:
Anakart üstünde buzzer çalışınca bip yapıyor görüntü gelmediği zaman bip yapmıyordu.
Anakart değişimi ile monitör test edildi.
Sorun anakart üstünde bulundu ve değişim yapıldı.
Son düzenleme: