9400 GT Sisteme Anakart, RAM ve İşlemci Tavsiyesi

Murat Mert

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben Murat.

İşletim Sistemi : Windows 7 Home Premium 64 bit ( 6.1, yapı 7601 )

İşlemci : Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.00 GHz ( 2 CPUs), ~3.00GHz

Ekran Kartı : NIVIDA GeForce 9400 GT

Bellek : 2048MB RAM

DirectX Sürümü : DirectX 11

Özelliklerine sahip bir bilgisayarım var. Ramimi 8gb ye yükseltmek istiyorum fakat işlemcim ve anakartım desteklemiyor. Elimde 530 TL bütçe var. Bütçeme uygun önerdiğiniz ram, işlemci ve anakart tavsiyesi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin sisteminize yakın, bazı parçaları aynı olan bir sistem kullanmaktayım. Açıkçası o sisteme yapılabilecek en iyi şey 1000 tl ve üzeri bir bütçeyle tekrar toplamak.
Toplam 560 tl. Böyle bir sistem alıp sürekli ekleme/yükseltme yapmak yerine güzel bir bütçe ile sağlam bir sistem toplamanızı tavsiye ederim ama tercih size kalmış.

Sizin sisteminize yakın, bazı parçaları aynı olan bir sistem kullanmaktayım. Açıkçası o sisteme yapılabilecek en iyi şey 1000 tl ve üzeri bir bütçeyle tekrar toplamak.
Toplam 560 tl. Böyle bir sistem alıp sürekli ekleme/yükseltme yapmak yerine güzel bir bütçe ile sağlam bir sistem toplamanızı tavsiye ederim ama tercih size kalmış.

(sağolun bunlarla ilgileneceğim + bütceme tam ugyun :) )

aradığım gibi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı