Mutlu Arıcık
Hectopat
SSD çok kötü üzgünüm ancak yakında pişman olup degiştircen.
Tamam.
SSD çok kötü üzgünüm ancak yakında pişman olup degiştircen.
Kardeşim hayırlı olsun. Daha önce görseydim, kasa için deep cool matrexx70'i önerirdim, kendim kullanıyorum, fiyat açısından. Anakart olayında arkadaşlar haklı ama seni götürür bu epey, sonra değiştirisin. Sanıyorum, soğutma problemi yaşayabilirsin. Ekran kartın çok güçlü. Onu da ilerleyen zamanda Cooler Master 240 veya Gamepower 360 sıvı soğutma ile çözersin. Son olarak SSD bazında ilerleyen dönemde eğer ihtiyaç olursa Evo Plus pahalı gelirse KC2000 ile çok iyi sonuçlar alırsın. Güle Güle kullan, elinde eskisin.
Sağol kardeşim. Belirtmeyi unuttum zaten dayımda yeni sistem topladığı için kasasında halihazırda bulunan Corsair H100I Platinum modeline çöreklendim. Yani ısınma konusunda bir problem olmayacağını düşünüyorum. Ekran kartı ise TRI Frozr olduğu için fazla ısınma olacağını düşünmüyorum. Anakart'a bütçem bu kadar olduğu için böyle aldım. Bir de çoğu kişi SSD'yi kötüledi ama aynı SSD'yi şu an 250GB modelini Laptopumda kullanıyorum bu yüzden bu SSD'yi tercih ettim. Zaten bu sistem ömürlük gibi bir şey ancak bir daha 7-8 yıl sonra falan alırım. Görüşleriniz için teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.