Sizce iyi mi fiyat ve donanıma bakarak neler söyleyebilirsiniz ve oynamak istediğim oyunlar şunlar sizce bu bilgisayar da iyi bir performans alır mıyım?
Oyunlar:
1-Valorant (şimdi de oynuyorum ama daha iyi bir performans istiyorum)
2- CS:GO
3-GTA V
4-Fortnite
5-Rocket League
6-Call of Duty: Black Ops Cold War.
Aslında oyun değil de Epic Unreal Engine ve Core indirip oyun yapmak istiyorum.
Sinerji Lumiere Intel Core i5 11400F 16GB 480GB NVMe M.2 SSD GTX1660 Super [Gaming PC] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Sinerji Lumiere Intel Core i5 11400F 16GB 480GB NVMe M.2 SSD GTX1660 Super [Gaming PC] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Monitör 1000 lirayı bile hak etmeyen bir monitör. Sistemin fiyatı ederinin çok üstünde gerekli değil.
5K ya 1650 sistem alınır 1.5k ya 144Hz monitör alınır. Geri kalan parayla da ne isterse alır.
Öncelikle günaydın ve yorumlarınız için teşekkür ederim o zaman sizce hangi bilgisayar ıalsam ilk yazdığım tüm oynunları iyi bir performansta oynayabileceğim ancak uygun ve monitörlü bir bilgisayarı nereden bulabilirim ya da bana atar mısınız?
Ve eklmem gerekirse ben 75Hz 1ms FHD monitörlü bir bilgisayar arıyorum.
Attığınız linkteki bilgisayara baktım nacak pek beğenemdim nedeni ise kendi bulduğum PC daha güzelmiş gibi geldi monitörlü falan 7000 TL olunca çok daha cazip geliyor.