9400F sistem alınır mı?

bertosll

Hectopat
Daha fazla  
Sizce iyi mi fiyat ve donanıma bakarak neler söyleyebilirsiniz ve oynamak istediğim oyunlar şunlar sizce bu bilgisayar da iyi bir performans alır mıyım?
Oyunlar:
1-Valorant (şimdi de oynuyorum ama daha iyi bir performans istiyorum)
2- CS:GO
3-GTA V
4-Fortnite
5-Rocket League
6-Call of Duty: Black Ops Cold War.
Aslında oyun değil de Epic Unreal Engine ve Core indirip oyun yapmak istiyorum.

Dosya Ekleri

• pv.png
    pv.png
    217,1 KB · Görüntüleme: 54
  • pc .png
    pc .png
    50,1 KB · Görüntüleme: 56
7000 Liraya GTX 1050Ti olan sistem almak biraz saçma olur.
Sadece sistem değil. Dikkatli bakarsanız Monitör gibi diğer ürünleri'de görebilirsiniz.
7000 TL ye bunu almak daha mantıklı.
Sadece sistem değil. Dikkatli bakarsanız Monitör gibi diğer ürünleri'de görebilirsiniz.

Sadece sistem değil. Dikkatli bakarsanız monitör gibi diğer ürünleri'de görebilirsiniz.

Monitör 1000 lirayı bile hak etmeyen bir monitör. Sistemin fiyatı ederinin çok üstünde gerekli değil.
5K ya 1650 sistem alınır 1.5k ya 144Hz monitör alınır. Geri kalan parayla da ne isterse alır.

Öncelikle günaydın ve yorumlarınız için teşekkür ederim o zaman sizce hangi bilgisayar ıalsam ilk yazdığım tüm oynunları iyi bir performansta oynayabileceğim ancak uygun ve monitörlü bir bilgisayarı nereden bulabilirim ya da bana atar mısınız?
Ve eklmem gerekirse ben 75Hz 1ms FHD monitörlü bir bilgisayar arıyorum.
Attığınız linkteki bilgisayara baktım nacak pek beğenemdim nedeni ise kendi bulduğum PC daha güzelmiş gibi geldi monitörlü falan 7000 TL olunca çok daha cazip geliyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı