9400F sistem ile oyunlarda ekran gidiyor ve fanlar hızlı dönüyor

ahmetcoskun3205

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Ballistix 8 gb
SSD veya HDD modeli
WD 1 tb HDD 240 GB Kingston SSD
Ekran kartı
ASUS GTX 1060 3gb
Anakart
MSI H310M PRO VDH PLUS
İşlemci
İntel İ5 9400F
Arkadaşlar selamünaleyküm sistem özelliklerim aşağıda yazıyor. PC günlük kullanımda sıkıntısız çalışıyor fakat herhangi bir oyuna girdiğim vakit 1 veya 2 dakika sonra ekran gidiyor fanlar hızla dönmeye başlıyor kaynağını internette aradım ama bulamadım tamirciye götüreceğim fakat bir ön bilgi için yardım istiyorum.

Sıcaklık değerini ölçemiyorum FurMark gibi programları açtığım anda kapanıyor
Ekran gidiyor derken bilgisayar kendi kendine mi başlıyor, kendini mi kapatıyor yoksa monitör siyah ekranda mı kalıyor?

Sıcaklık değerini ölçemiyorum FurMark gibi programları açtığım anda kapanıyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video ile oyundayken sıcaklık değerlerine GPU ve CPU değerlerine bak sorunun ya sıcaklık yada PSU'dan dolayı olma ihtimali var PSU testi yapman lazım OCCT ile onlada fotoğrafta ki gibi stability test'e basıp seçeneklerden Power basıp fotoğraftaki ayarları uygulayıp start'a basman yeterli.
1721242974630.png

Son düzenleme:
Ekran gidiyor derken bilgisayar kendi kendine mi başlıyor, kendini mi kapatıyor yoksa monitör siyah ekranda mı kalıyor?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video ile oyundayken sıcaklık değerlerine GPU ve CPU değerlerine bak sorunun ya sıcaklık yada PSU'dan dolayı olma ihtimali var PSU testi yapman lazım OCCT ile onlada fotoğrafta ki gibi stability test'e basıp seçeneklerden Power basıp fotoğraftaki ayarları uygulayıp start'a basman yeterli.Eki Görüntüle 2255897

Kendini kapatıyor ekran siyah ekranda kalıyor fanlar son hızda dönüyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı