Arkadaşlar selamünaleyküm sistem özelliklerim aşağıda yazıyor. PC günlük kullanımda sıkıntısız çalışıyor fakat herhangi bir oyuna girdiğim vakit 1 veya 2 dakika sonra ekran gidiyor fanlar hızla dönmeye başlıyor kaynağını internette aradım ama bulamadım tamirciye götüreceğim fakat bir ön bilgi için yardım istiyorum.
Bu video ile oyundayken sıcaklık değerlerine GPU ve CPU değerlerine bak sorunun ya sıcaklık yada PSU'dan dolayı olma ihtimali var PSU testi yapman lazım OCCT ile onlada fotoğrafta ki gibi stability test'e basıp seçeneklerden Power basıp fotoğraftaki ayarları uygulayıp start'a basman yeterli.
Ekran gidiyor derken bilgisayar kendi kendine mi başlıyor, kendini mi kapatıyor yoksa monitör siyah ekranda mı kalıyor?
Bu video ile oyundayken sıcaklık değerlerine GPU ve CPU değerlerine bak sorunun ya sıcaklık yada PSU'dan dolayı olma ihtimali var PSU testi yapman lazım OCCT ile onlada fotoğrafta ki gibi stability test'e basıp seçeneklerden Power basıp fotoğraftaki ayarları uygulayıp start'a basman yeterli.Eki Görüntüle 2255897