9400F sistemde FPS düşmesi

Tuna5512

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8 gb
Ekran kartı
gtx 1660
İşlemci: Intel(r) Core(tm) i5-9400F CPU @ 2.90GHz 2.90 GHz.
RAM: 8, 00 GB.
Ekran kartı: GTX 1660.
Bir süredir bilgisayarda FPS düşmesi yiyiyorum Valorant gibi oyunlarda 2 hafta önce BIOS'ta bootlar ile oynadım bunu ile alakalı olabilir mi ve işlemcim 6 çekirdek olmasına rağmen sistem yapılandırmasında Max 3 çekirdek görünüyor işlemci mi gitti yoksa formatla çözülür mü?

RAM yetersiz kalıyor olabilir. 8 GB RAM artık hiç bir şekilde yeterli olmuyor.
RAM değilde başka bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum ben bi anda bu sıkıntı ram den çıkmaz max3 haftadır var bu sorun
150 fps valorant oynarken 60 lara kadar düştü biosla ilgili bi sıkıntı varmıdır geçen flash üstünden kali linux çalıştırdım veya o sıkıntı yaratmışmıdır

RAM değilde başka bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum ben bi anda bu sıkıntı ram den çıkmaz max3 haftadır var bu sorun
150 fps valorant oynarken 60 lara kadar düştü biosla ilgili bi sıkıntı varmıdır geçen flash üstünden kali linux çalıştırdım veya o sıkıntı yaratmışmıdır
Başka oyunlarda oluyor mu bu problem? Oyun oynadığınız esnada işlemci ve ekran kartı sıcaklığınız ne? BİOS güncel mi? Ekran kartı sürücüsü güncel mi?

Başka oyunlarda oluyor mu bu problem? Oyun oynadığınız esnada işlemci ve ekran kartı sıcaklığınız ne? BİOS güncel mi? Ekran kartı sürücüsü güncel mi?
ekran kartı sürücüsü güncel başka oyunlarda da fps drop yiyiyorum ekrankartı sıcaklığım max 60-65 işlemci scaklığımı bilmiyorum bios güncelmi onuda bilmiyorum ve nerden güncelleniceğinide bilmiyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı