940M sistemde PUBG Mobile kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

mitatcnr

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim Casper notebook i5 6. nesil, 6 GB RAM, 2 GB NVIDIA GeForce 940M ekran kartı PhysX yapılı bir bilgisayar. GTA V oynayabilidiğim bilgisayarda PUBG Mobile oynayamıyorum çok kasıyor. OpenGL, DirectX11 var hangisi kullanmalıyım bilmiyorum. Nasıl bir ayar yapmalıyım? Kasması normal mi? Çok kasması daha doğrusu. Hard disk var, SSD taksam düzelme olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sistemim Casper notebook i5 6. nesil, 6 GB RAM, 2 GB NVIDIA GeForce 940M ekran kartı PhysX yapılı bir bilgisayar. GTA V oynayabilidiğim bilgisayarda PUBG Mobile oynayamıyorum çok kasıyor. OpenGL, DirectX11 var hangisi kullanmalıyım bilmiyorum. Nasıl bir ayar yapmalıyım? Kasması normal mi? Çok kasması daha doğrusu. Hard disk var, SSD taksam düzelme olur mu?
SSD FPS arttirmaz, bilgisayari hizlandirir. Zaten emulator oldugu icin optimizasyon sorunu var

Hocam emulatörden oynadığınız için kasıyor eğer BIOS ayarlarından sanallaştırma açarsanız düzelir.

Hocam PUBG Mobile de ekran kartım çalışmyor son güncellemeden sonra grafikleri Windows OS yönetiyor sorun oluyor ne yapmalıyım.

1622397684711.png

Güç seçeneklerine girin ve orada ayarları yüksek performans a alın ve oyun modunu açabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı