940M Witcher 3 ve Mass Effect Andromeda Kaldırır Mı?

O zaman sorun bendeymiş. Hani arkadaş rahatça oynayabilmeyi kastedince ben de kaldırmaz demiştim.

O zaman düzelteyim, "rahatça oynayamazsın, kabusa dönüşür. Ancak Yüksek Performans modunda, sağlam bir soğutucuyla düzgünce oynayabilirsin." @Gokberk1905
 
Tabi ama 30 fps ciddi anlamda Witcher gibi oyunlarda tam bir kabus olur. Dediğim gibi de çekilen video tamamıyla boş bir alana kapsıyor. Şehir alanları gibi yerlerde çok daha kötü performans kayıpları alır ki bu da 20 fps gibi değerleri görmesine neden olur.
Köy içinde olan bir videoda daha buldum. Köyde atla doşalıyor. FPS ortalama 29-30 civarı. Maks 35, min 26.5. Fakat video çekmesini göz önünde bulundurarak ben hala oynayabiliyor diyorum :) En kötü 650P de falan oynar.
 
Köy içinde olan bir videoda daha buldum. Köyde atla doşalıyor. FPS ortalama 29-30 civarı. Maks 35, min 26.5. Fakat video çekmesini göz önünde bulundurarak ben hala oynayabiliyor diyorum :) En kötü 650P de falan oynar.
Ben acayip sıkıntı yapardım ve kesinlikle o fps değerlerinde oynamazdım bir oyunu şahsen. Arkadaş oynarsa takmazsa donmalara ve takılmalara filan oynasın ama çok fazla darboğaz yapıp sistemi zor durumda bırakacaktır.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı