940MX %99'da hız düşürüyor

hako66

Decapat
Öncelikle ekran kartım: 940MX işlemcim: i5-10210u eskiden Assassin's Creed Unity (en son girdiğim oyun o yüzden bu örneği veriyorum) de 50FPS alırken şu an 7-8 FPS almaya başladım. Fark ettim ki ekran kartım %99'da 400MHz civarı çalışıyor. Normalde 1200MHz civarında çalışması gerekiyordu. Sıcaklık değerlerim: Oyun içi ilk 2 saat 60-70 derece. Oyun içi 2 saat sonrası 80-85 derece.

Öncelikle ekran kartım: 940MX işlemcim: i5-10210u eskiden Assassin's Creed Unity (en son girdiğim oyun o yüzden bu örneği veriyorum) de 50FPS alırken şu an 7-8 FPS almaya başladım. Fark ettim ki ekran kartım %99'da 400MHz civarı çalışıyor. Normalde 1200MHz civarında çalışması gerekiyordu. Sıcaklık değerlerim: Oyun içi ilk 2 saat 60-70 derece. Oyun içi 2 saat sonrası 80-85 derece.

Ekran kartınız son güncellemeyle driverı bozulmuş muhtemelen. Sizin kartınız için bugda olabilir.

Aygıt yöneticine girin grafik kartınızı bulup sağ tık özellikler deyin. Açılan menüde sürücüye geri dön diyerek önceki sürüm deneyin. Bu şekilde geri alarak test edin. Sorun çözülmezse ddu ike ekran kartı driverınızı tamamen kaldırıp güncel driverı kurun ve deneyin. Bu işlemleri sırayla deneyin.

Saygılarımla

Ekran kartınız son güncellemeyle driverı bozulmuş muhtemelen. Sizin kartınız için bugda olabilir.

Aygıt yöneticine girin grafik kartınızı bulup sağ tık özellikler deyin. Açılan menüde sürücüye geri dön diyerek önceki sürüm deneyin. Bu şekilde geri alarak test edin. Sorun çözülmezse DDU ike ekran kartı driverınızı tamamen kaldırıp güncel driverı kurun ve deneyin. Bu işlemleri sırayla deneyin.

Saygılarımla.

Teşekkürler. Dediğinizi yaptım fakat aynı sonucu almaya devam ediyorum. Başka öneriniz var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı