940MX Driver Booster ile güncellemeden sonra FPS düşüşü

Recx and Flex

Hectopat
Yer
İzmir
Arkadaşlar 3 hafta öncesinde driverlarımı hiç güncelleştirmemiştim; CPU, GPU ne varsa sabit diskime kadar 36 tane driver güncelleştirdim. Driver Booster programıyla bu hata ondan sonra çıkmaya başladı galiba...
LoL'de hiçbir sıkıntı yok, 150 FPS alıyorum ama CS:GO Valorant'ta 100 FPS alırken artık 30-20-40 FPS'lerde geziyor. Ne yapmam lazım? Lütfen şu konuya el atın.
Sistemim: NVIDIA 940MX ekran kartı, i7 6500, 12 GB RAM ve işlemcimin Intel HD 520 ekran kartı.
Not: Şu konuyu çözmek için istediğiniz tüm ama tüm yöntemleri yapacağım, saygılar...

Ekran kartımı güncellesem sadece işe yarar mı?
Aşağıdaki rehber ile o lanet programın yüklediği sürücüyü kaldırın.

Ardından bu linkten en güncel sürücüyü indirin:

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki rehber ile o lanet programın yüklediği sürücüyü kaldırın.

Hocam o lanet program 36 tane sürücü yükledi. Onlar ne olacak? Sadece ekran kartımın sürücülerini yapabilirim.

o zaman @338990 dediği gibi temiz kurulum öneririm, başka türlü ekstra işkence çekeceksiniz.

Hocam ilk başta bu dediğinizi yapmaya çalısıyım.
Anladım size söyleyeceğim yanlışsa lütfen düzeltin.
DDU programıyla ekran kartımın sürücüsünü kaldırıyorum. Sonra GeForce Game driver programını indirip ne yapacağım?

Hocam ilk başta bu dediğinizi yapmaya çalısıyım.
Anladım size söyleyeceğim yanlışsa lütfen düzeltin.
DDU programıyla ekran kartımın sürücüsünü kaldırıyorum. Sonra GeForce Game driver programını indirip ne yapacağım?
Evet, kısmen doğru anlamışsınız, 2. linkte grafik bileşeninizin sürücüleri var onu indirip direkt kurabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı