Çözüldü 940MX ekran kartı ısınma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Asoult

Hectopat
Yer
Amerika Washington Bağcılar
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarım 100% disk sorunu yüzüne format atıldı, formattan sonra disk sorunu düzeldi ama 3D bir oyun oynadığımda veya 3D bir şey açtığımda fanlar çıldırıyor aşırı çalışmaya başlıyor CPUID HWMonitor'den baktığımda her şey (boşta iken) 30 - 50 derece arası, oyuna girdiğimde 40-50-60 arası işlemci harddisk her şey 40 45 derece iken ekran kartı 60 70 derece oluyor sürümü de güncel anlamadım. Fanları yeni temizlendi, işlemci sıvısı yeni değişti bir daha harcayacak param yok. Bilgisayara ne yapacağım bilmiyorum, ekran kartı güncel, Windows sürümü güncel, ekran kartı oynadığım oyunları kaldırıyor. NVIDIA GeForce 940MX CS:GO oynuyorum ayarları düşükte yapsam yüksekte yapsam ısınıyor beni sinir ediyor.
Bununla ilgili bir konu daha açmıştım yeniden açmamın sebebi o konuya hiç cevap gelmemesi uzun zamandır. Herhangi bir bütçem yok para verecek yazılımsal yolları denedim internette işlemci gücünü kısmak vb. düzelmedi.

Çözüm
Gayet normal temizlik sonrası fanlar sıcaklığı daha rahat dışarı attığı için sana daha fazla ısınıyor gibi geliyordur.
Sıcaklıklar boşta mı 70 derece oyunda mı? Oyundaysa normal.

Oyundayken 70 derece ama formattan öncekiye kıyasla daha çok ısınıyor el koyulmuyor parmağını değdiremiyorsun garip 70 derece normal ama (a)normal.
minecraft oynarken bile 2 3 dk sonra ısınıyor fanlar çok hızlı çalışıyor havalar da soğuk
Yardımcı olacak kimse yokmu kimse yazmıyor yeni konu açmak zorunda kalıyorum

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı