SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 793 Çözümler 4 1 Ocak 2024 #1 Mod sayesinde oluyormuş. Bende 940MX ekran kartı var. Witcher 3 Classic veya Next gen sürümünde çalışır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2024
Mod sayesinde oluyormuş. Bende 940MX ekran kartı var. Witcher 3 Classic veya Next gen sürümünde çalışır mı?
InfluxAlp Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 849 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri SanDisk SSD PLUS 240GB/ WDC WD10EARX-00PASB0 NVIDIA GeForce GTX 970 MSI H110M PRO-VD PLUS INTEL İ3-7100 16 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Junior Developer 1 Ocak 2024 #2 FSR3 açılır ama frame generation kullanamazsınız.
SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 793 Çözümler 4 1 Ocak 2024 #3 InfluxAlp dedi: FSR3 açılır ama frame generation kullanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Classic'de çalışır mı?
InfluxAlp dedi: FSR3 açılır ama frame generation kullanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Classic'de çalışır mı?
InfluxAlp Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 849 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri SanDisk SSD PLUS 240GB/ WDC WD10EARX-00PASB0 NVIDIA GeForce GTX 970 MSI H110M PRO-VD PLUS INTEL İ3-7100 16 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Junior Developer 1 Ocak 2024 #4 SemihDnz dedi: Classic'de çalışır mı? Genişletmek için tıkla... FSR 3'ü oyuna entegre edebilirsiniz ama FSR 3'ün frame generation özelliğini kulanamazsınız.
SemihDnz dedi: Classic'de çalışır mı? Genişletmek için tıkla... FSR 3'ü oyuna entegre edebilirsiniz ama FSR 3'ün frame generation özelliğini kulanamazsınız.
SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 793 Çözümler 4 1 Ocak 2024 #5 InfluxAlp dedi: FSR 3'ü oyuna entegre edebilirsiniz ama FSR 3'ün frame generation özelliğini kulanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Anladım,nasıl yapacağım klasik versiyon için? İkisi arasında ne gibi bir fark var?
InfluxAlp dedi: FSR 3'ü oyuna entegre edebilirsiniz ama FSR 3'ün frame generation özelliğini kulanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Anladım,nasıl yapacağım klasik versiyon için? İkisi arasında ne gibi bir fark var?
InfluxAlp Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 849 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri SanDisk SSD PLUS 240GB/ WDC WD10EARX-00PASB0 NVIDIA GeForce GTX 970 MSI H110M PRO-VD PLUS INTEL İ3-7100 16 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Junior Developer 1 Ocak 2024 #6 SemihDnz dedi: Anladım, nasıl yapacağım klasik versiyon için? İkisi arasında ne gibi bir fark var? Genişletmek için tıkla... Asıl FPS'i arttıran şey frame generation özelliği ama gene de o olmadan bir nebze arttırır FPS'i.
SemihDnz dedi: Anladım, nasıl yapacağım klasik versiyon için? İkisi arasında ne gibi bir fark var? Genişletmek için tıkla... Asıl FPS'i arttıran şey frame generation özelliği ama gene de o olmadan bir nebze arttırır FPS'i.
SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 793 Çözümler 4 1 Ocak 2024 #7 InfluxAlp dedi: Asıl FPS'i arttıran şey frame generation özelliği ama gene de o olmadan bir nebze arttırır FPS'i. Genişletmek için tıkla... Klasik versiyon için nasıl yapacağım? Birde fg'nin ekran kartıma gelme şansı var mı?
InfluxAlp dedi: Asıl FPS'i arttıran şey frame generation özelliği ama gene de o olmadan bir nebze arttırır FPS'i. Genişletmek için tıkla... Klasik versiyon için nasıl yapacağım? Birde fg'nin ekran kartıma gelme şansı var mı?
InfluxAlp Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 849 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri SanDisk SSD PLUS 240GB/ WDC WD10EARX-00PASB0 NVIDIA GeForce GTX 970 MSI H110M PRO-VD PLUS INTEL İ3-7100 16 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Junior Developer 1 Ocak 2024 #8 SemihDnz dedi: Klasik versiyon için nasıl yapacağım? Bir de Fg'nin ekran kartıma gelme şansı var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef eski bir ekran kartı en az 1000 serisinde ve RX 500 serisinde var diye biliyorum.
SemihDnz dedi: Klasik versiyon için nasıl yapacağım? Bir de Fg'nin ekran kartıma gelme şansı var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef eski bir ekran kartı en az 1000 serisinde ve RX 500 serisinde var diye biliyorum.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.865 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 1 Ocak 2024 #9 SemihDnz dedi: Mod sayesinde oluyormuş. Bende 940MX ekran kartı var. Witcher 3 Classic veya Next gen sürümünde çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Next gende modlar aracığılıyla çalıştırabilirsiniz. GPU Donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması destekliyor mu?
SemihDnz dedi: Mod sayesinde oluyormuş. Bende 940MX ekran kartı var. Witcher 3 Classic veya Next gen sürümünde çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Next gende modlar aracığılıyla çalıştırabilirsiniz. GPU Donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması destekliyor mu?
SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 793 Çözümler 4 1 Ocak 2024 #10 416274 dedi: Next gende modlar aracığılıyla çalıştırabilirsiniz. GPU Donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... Next Gen istemiyorum.Çünkü onda çok az fps alıyorum denedim ve15-20 arasında başlangıç bölmünde.Ben klasik oyununda yapabilir miyim ve nasıl yaparım? InfluxAlp dedi: Maalesef eski bir ekran kartı en az 1000 serisinde ve RX 500 serisinde var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman açılır niye dedin? SemihDnz dedi: Next Gen istemiyorum.Çünkü onda çok az fps alıyorum denedim ve15-20 arasında başlangıç bölmünde.Ben klasik oyununda yapabilir miyim ve nasıl yaparım? O zaman açılır niye dedin? Genişletmek için tıkla... Dalgınlık olmuş,sorduğum soruyu cevaplamışsın.Yanlış anladım.Bana modu nereden indireceğim ve nasıl yapacağımı gösterir misin? Son düzenleme: 1 Ocak 2024
416274 dedi: Next gende modlar aracığılıyla çalıştırabilirsiniz. GPU Donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... Next Gen istemiyorum.Çünkü onda çok az fps alıyorum denedim ve15-20 arasında başlangıç bölmünde.Ben klasik oyununda yapabilir miyim ve nasıl yaparım? InfluxAlp dedi: Maalesef eski bir ekran kartı en az 1000 serisinde ve RX 500 serisinde var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman açılır niye dedin? SemihDnz dedi: Next Gen istemiyorum.Çünkü onda çok az fps alıyorum denedim ve15-20 arasında başlangıç bölmünde.Ben klasik oyununda yapabilir miyim ve nasıl yaparım? O zaman açılır niye dedin? Genişletmek için tıkla... Dalgınlık olmuş,sorduğum soruyu cevaplamışsın.Yanlış anladım.Bana modu nereden indireceğim ve nasıl yapacağımı gösterir misin?